Soția lui Bruce Willis împodobește bradul de doi metri cocoțată pe scară

emma_hemming_bruce_willis_fetele.jpg

O familie minunată: Emma, Bruce, Mabel și Evelyn
O familie minunată: Emma, Bruce, Mabel și Evelyn
foto: Instagram

Emma Hemming Willis a dat startul la împodobirea bradului. Grijulie ca de obicei, ea a avut grijă să leagă cel mai stufos pom de Crăciun de la târgul tematic organizat în Santa Monica, din statul american California. Bradul de doi metri a fost instalat în living-ul casei în care locuiește cu Bruce Willis, de 65 de ani și cele două fetițe ale lor de 6 și respectiv 8 ani.

Emma Hemming a dat startul împodobirii bradului. Fostul fotomodel acum în vârstă de 42 de ani a postat o fotografie cu ea cocoțată pe o scară împodobind pomu înalt de doi metri. Ea l-a ales personal de la Târgul de Crăciun și a avut nevoie de ajutor pentru a-l aduce acasă. Evelyn de 6 ani și Mabel de 8 ani sunt în al nouălea cer pentru că sunt convinse că Moșul le va aduce multe cadouri. Bruce Willis, 65 de ani, are o avere estimată la peste 250 de milioane de dolari. Emma și Bruce s-au căsătorit în 2009. La începutul acestui an, Bruce Willis a petrecut două luni de carantină (aprilie-mai) împreună cu Demi Moore și fiicele lor departe de casă. Gurile rele vorbeau de o posibilă despărțire, dar la finele carantinei, Bruce a revenit la familia lui.

emma_hemming_brad.jpg

Emma a avut nevoie de ajutor să aducă bradul uriaș la casa din Santa Monica
Emma a avut nevoie de ajutor să aducă bradul uriaș la casa din Santa Monica
foto: Instagram

Citește și:

Demi Moore: ”Mă înțeleg mai bine cu Bruce Willis la 20 de ani după divorț decât în timpul căsniciei”

Demi Moore, despre mariajul cu Bruce WIllis: „El a fost mort tot timpul!”

emma_hemming_willis.jpg

Emma Hemming a avut nevoie de o scară pentru a împodobi uriașul de doi metri
Emma Hemming a avut nevoie de o scară pentru a împodobi uriașul de doi metri
foto: Instagram

Bruce și Demi au făcut două nunți ca să salveze căsnicia

Au simțit că prima nuntă a fost mai degrabă una făcută în grabă și atât Bruce cât și Demi au ținut morțiș să aibă parte de o a doua ceremonie. Așa în luna decembrie 1998, când împlineau 11 ani de căsnicie și-au reînnoit jurămintele. Câteva luni mai târziu anunțau public separarea. Bruce pleca din casa în care locuise până atunci și în 2000 se pronunța divorțul. Pe întreaga durată a negocierilor din cadrul divorțului, amândoi s-au comportat matur și au pus pe primul loc fericirea celor trei fete. În 2018, Tallulah povestea că divorțul părinților ei nu a fost deloc traumatizant pentru că ”familia a fost pe primul plan pentru Bruce și Demi și nu s-au certat niciodată de față cu copiii lor”. Bruce Willis nu s-a recăsătorit decât în 2009, în condițiile în care Demi s-a măritat cu Ashton Kutcher în 2005.

Loading...
 
 

Citește și