Demi Moore: ”Mă înțeleg mai bine cu Bruce Willis la 20 de ani după divorț decât în timpul căsniciei”

demi_moore.jpg

Demi Moore, de 57 de ani, dezvăluie tainele relației cu Bruce Willis
Demi Moore, de 57 de ani, dezvăluie tainele relației cu Bruce Willis
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Demi Moore, în vârstă de 57 de ani, a recunoscut recent într-un interviu că are o relație extraordinară cu Bruce Willis, 65 de ani. Demi Moore: ”Mă înțeleg mai bine cu Bruce Willis la 20 de ani după divorț decât în timpul căsniciei”. Ei au divorțat în anul 2000 după mai multe certuri și neînțelegeri. Nu și-au vorbit mult timp, dar timpul a reparat relația dintre ei.

Actrița Demi Moore, cunoscută din filmul ”Fantoma mea iubită” sau ”Striptease”, care s-a măritat cu Bruce în 1987, a divorțat de el în anul 2000, recunoaște că au avut o relație extraordinară și că datorită ei sunt acum cei mai buni prieteni. Un rol important în relația lor actuală îl au cele trei fiice trei fiice Rumer, 31 de ani, Scout, 28 de ani și Tallulah, 26 de ani. Demi și Bruce s-au căsătorit la cazinoul Golden Nugget, din Las Vegas, la 21 noiembrie 1987, după doar patru luni de relație amoroasă. Însă căsnicia lor avea să eșueze și să se încheie cu un divorț din care au ieșit amândoi șifonați. Gurile rele susțin că Demi ar fi fost cea care a ”împins lucrurile pe marginea prăpastiei”.

Bruce Willis nu îi poartă pică lui Demi pentru eșecul mariajului  

Demi Moore a recunoscut în timpul interviului acordat revistei Rolling Stone că ”a avut un rol destul de important în destrămarea căsniciei”. Dar a menționat că Bruce a iertat-o și a povestit că i-a spus că o iubește mult timp după ce s-a finalizat divorțul. ”Încă o iubesc pe Demi și suntem foarte apropiați. Avem trei copii împreună și îi creștem împreună. Suntem mai apropiați ca niciodată”, a declarat Willis în trecut. Demi Moore a confirmat recent că ”avem o relație mai bună decât cea din timpul căsniciei. Când instituția numică căsnciie pică, rămâne o relație minunată și o prietenie superbă”.

Citește și:

Demi Moore a cerut unui actor să facă sex cu ea în noaptea de dinaintea nunţii cu primul soţ

Demi Moore, vândută de mama pentru sex. Secretele şocante ale marii actriţe

Demi Moore: ”Bruce s-a temut că o să fac urât la divorț”

Demi Moore a subliniat în cartea ei biografică un aspect neștiut. ”Cred că Bruce s-a temut la început că voi face urât la divorț. A crezut că îmi voi descărca toată furia și îi voi interzice să se mai apropie de copiii noștri. Majoritatea cuplurilor ajunse la divorț fac treaba asta. Dar eu nu am făcut-o și nici el”, a scris ea.

Rumer: ”Sunt mândră de părinții mei că au divorțat ca doi oameni maturi”

Rumer Willis a declarat în 2015 într-un interviu că este mândră de părinții ei. ”Nu a trebuit niciodată să îmi împart vacanțele sau aniversările din cauza imaturității părinților mei. Atât mama cât și tata au făcut eforturi să fie prezenți împreună la evenimentele importante ale familiei. Mai mult decât atât, au făcut tot posibilul să ne facă să fim unite ca surori și să ne simțim protejate în sânul familiei”, a spus Rumer în timpul emisiunii lui Larry King.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actorul american Bruce Willis vrea să dea în judecată grupul  Apple pentru a obţine dreptul de a lăsa moştenire fiicelor sale colecţia de piese muzicale pe care le-a cumpărat de-a lungul anilor de pe iTunes.

  • A fost una dintre cele mai atrăgătoare actriţe americane, însă nu-şi doreşte să trăiască din amintiri. Demi Moore face tot ce poate pentru a fi din nou tânără şi chipeşă. Rezultatul lasă de dorit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1