Sărbători cu scântei pentru Jennifer Garner! S-a certat cu Ben Affleck, fostul soț, în plină stradă!

jennifer-garner1.jpg

Jennifer Garner și Ben Affleck, prost dispuși după cearta avută după cina de Ziua Recunoștinței
Foto: Profimedia

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Deși au decis să divorțeze cu ani în urmă, se pare că Jennifer Garner și Ben Affleck încă mai au multe lucruri „de împărțit”. Actorii au fost surprinși certându-se de mama focului în plină stradă, după petrecerea de Ziua Recunoștinței pe care au petrecut-o împreună de dragul celor trei copii pe care îi au.

Cei doi ajung să se mai vadă, din când în când, de dragul copiilor pe care îi au împreună, Violet Affleck (13), Seraphina Rose Elizabeth Affleck (10) și Samuel Garner Affleck (7), însă nici în aceste scurte momente de întâlnire nu reușesc să lase deoparte securea războiului, potrivit Daily Mail

Foștii soți s-au revăzut recent de dragul familiei pe care au clădit-o pentru a sărbători alături de cei trei copii ai lor Ziua Recunoștinței, însă nu a durat prea mult până când scânteile au apărut între cei doi, dar nu cele ale dragostei!

Jennifer Garner și Ben Affleck, ceartă în plină stradă în prag de sărbători

Actorii au fost fotografiați în afara casei din LA a lui Jennifer (47), unde s-a ținut cina în familie, certându-se de mama focului, semn că cei doi și-au început sărbătorile cu..peripeții. Jennifer și Ben au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc, nici măcar în perioada aceasta festivă care, de regulă, unește familiile laolaltă. 

După cearta aprigă, Jennifer și-a dus fostul soț cu mașina la cel mai apropiat hotel, semn că acesta nu poate petrece nici măcar o noapte în casa fostei partnere fără să-și arunce săgeți unul altuia. Imaginile obținute de paparazzi îi arată pe cei doi abătuți și iritați în mașină, nereușind să ajungă la un consens în urma cinei eșuate.

jennifer-garner2.jpg

Cei doi actori au avut parte de o discuție aprinsă
Foto: Profimedia

Cei doi actori s-au întâlnit și s-au plăcut pe platourile de filmare de la „Pearl Harbor”, din 2001, și „Daredevil”, din 2003, însă abia în 2004 au decis să dea o șansă relației lor și să oficializeze faptul că formează un cuplu. La doar un an distanță, în 2005, Jennifer și Ben deja au decis să se căsătorească, organizând o ceremonie privată în acest sens, doar sub privirile celui care a oficializat cununia. 

După 10 ani de mariaj și trei copii, actorii au decis să se separe, anunțând în 2015 că nu mai formează un cuplu. Divorțul a fost finalizat abia în aprilie 2017. După separare, Ben a locuit o perioadă în „casa oaspeților” de pe proprietatea lor. 

jennifer-garner3.jpg

Foto: Profimedia

În ciuda divorțului și a neînțelegerilor, Jen i-a fost alături lui Affleck pe parcursul tratamentului pe care l-a primit acesta pentru alcoolism, actorul internându-se la dezalcoolizare la o clinică privată din Malibu în urmă cu ceva vreme. Cei doi împart custodia copiilor și au rămas în relații amicale, însă se pare că din când în când se mai întorc la certurile care au dus, în cele din urmă, la divorț. 

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5