Ben Affleck s-a întors la dezalcoolizare

Ben Affleck, la dezalcoolizare

Ben Affleck arată distrus la întoarcerea la dezalcoolizare
Ben Affleck e un monument de tristeţe la întoarcerea la dezalcoolizare
Foto: Profimedia

Actorul Ben Affleck (46 de ani) continuă să treacă printr-o perioadă foarte grea din cauza dependenţei de alcool şi s-a întors la dezalcoolizare. Tot nu s-a putut lăsa de băutură şi Jennifer Garner (46 de ani) a divorţat definitiv de el.

Actorul Ben Affleck s-a întors la dezalcoolizare după ce s-a văzut părăsit de Garner. Arată din nou rău şi se vede o mare tristeţe pe chipul său.

Ben Affleck, la dezalcoolizare

Ben Affleck cu faţa tristă se întoarce la dezalcoolizare
Ben Affleck s-a întors cu mare tristeţe la clinica de dezalcooloizare
Foto: Profimedia
Jennifer Garner (46 de ani) l-a băgat a treia oară la dezalcoolizare, la 22 august, după care a reuşit puţină vreme să-şi recapete imaginea din vremurile bune. Însă starul nu a rezitat mult să trăiască fără alcool. Afflack şi-a dat pentru prima oară viaţa de familist peste cap în 2016. El s-a îndrăgostit de bona copiilor lui, Christine Ouzounian (31 de ani), şi a fost prins în flagrant chiar de soţia lui, Jennifer Garner. Aceasta a eliberat-o din funcţie pe dădacă şi i-a arătat uşa soţului ei. Au urmat zeci de tratative, de discuţii şi implorări, dar Jennifer ştie că ciorba reîncălzită nu-i la fel de bună.  Cei doi au o avere comună de 130 de milioane de dolari, iar în conturile lui Jen există 60 de milioane de dolari. Cea care l-a consolat după despărţire a fost scenarista de la „Saturday Night Live”, Lindsay Shookus (38 de ani), dar în august s-au despărţit. Înainte de a fi băgat de Garner din nou la dezalcoolizare,  Ben a fost prins de paparazzi cu frumoasa Shauna Sexton, de 22 de ani, care a pozat în Playboy. Cei doi au luat masa în oraş şi s-au retras apoi la un hotel, susţin gurile rele. Însă aventura nu a ţinut. Shauna s-a întors deja la agăţat alţi bărbaţi. Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au căsătorit în 2005. În 2016, a izbucnit scandalul produs în urma infidelităţilor lui Ben. În 2017, Ben se mută într-o vilă, de pe aceeaşi stradă unde locuia cu familia, după ce are o tentativă de a se muta în casa de oaspeţi. Cei doi nu au semnat actele de divorţ mult timp pentru că nu voiau ca cei trei copii ai lor să treacă prin şocul unei despărţiri. }ns[ ]n cele din urmă, Garner nu a mai rezistat şi a diforţat definitiv. Violet, 12 ani, Seraphina (9 ani) şi Samuel, 6 ani, ar fi traumatizaţi, susţin apropiaţii. Ben Affleck s-a întors la dezalcoolizare.
loading...
Loading...