Revista Forbes îi retrage titlul de miliardară lui Kylie Jenner. Vedeta este acuzată că a minţit cu privire la averea deţinută

kylie-jenner-2.jpg

kylie jenner
Kylie a respins acuzaţiile aduse de revista Forbes
Foto Arhivă personală

Revista americană Forbes, care i-a acordat lui Kylie Jenner titlul de cea mai tânără miliardară, a decis să i-l retragă. Vedeta, deținătoarea a unui adevărat imperiu cosmetic, este acuzată de faptul că a mințit referitor la averea sa. Mai mult decât atât și mama ei este învinuită pentru că ar fi oferit declarații false pentru a apăra renumele brandului creat de Kylie. Deranjată de acuzațiile aduse, Kylie le-a infirmat cu vehemență.

Forbes a inclus-o în lista celor mai bogați oameni pe Kylie Jenner în luna 2019. Publicația a pus ascensiunea vedetei pe seama succesului companiei sale de cosmetice, fondată în anul 2015 și care include mărcile Kylie Cosmetics și Kylie Skin și a continuat să investigheze profitul de care se bucura compania întrucât exista suspiciunea unor declarații false. 

baza_kylie_jenner_gec480ba_0.jpg

kylie jenner
Titlul de "cel mai tânăr milionar" i-a fost retras lui Kylie Jenner
Foto Gettyimages

Kylie Jenner a anunțat că vinde 51% din companie gigantului Coty pentru suma de 600 milioane de dolari, iar Forbes a precizat că a primit din partea contabilului familiei declarații fiscale care sugerau că firma a avut vânzări de peste 300 de milioane de dolari în anul 2016. Însă informațiile furnizate de Coty sunt altele față de cele oferite de contabilii lui Kylie Jenner. Potrivit Coty, "firma vedetei este semnificativ mai mică și mai puțin proftabilă decât o arată datele". 

kylie-jenner-deschidere.jpg

kylie jenner
Kylie Jenner, înainte şi după ce a trecut prajul medicului estetician
Foto Colaj Click!

"Dacă Kylie Cosmetics a înregistrat vânzări de 125 de milioane de dolari în 2018, cum ar fi putut să facă 307 de milioane de dolari în 2016 sau 330 de milioane în 2017?", este întrebarea care se află pe buzele analiştilor Forbes, care au decis retragerea titlului de cea mai tânără miliardară, pe care Kylie îl deţinea cu mândrie. 

Kylie Jenner neagă vehement acuzaţiile aduse 

Mezina familiei Kylie a fost deranjată de acuzaţiile aduse şi le-a contrazis public. Potrivit ei articolul Forbes prezintă declarații inexacte și se sprijină pe ipoteze nedovedite. În plus ea susține că nu a cerut niciodată vreun titlu și nici nu a mințit pentru a ajunge în paginile celebrei reviste. "Pot numi o listă de 100 de lucruri mai importante în acest moment decât să stabilesc câți bani am", a conchis Kylie. 

Kylie Jenner, proprietara unei locuinţe în valoare de 36 de milioane de dolari 

piscina_5.jpg

piscina
Casa, pentru care Kylie a scos din conturi 36 de milioane de dolari, are piscină interioară
Foto profimedia

Potrivit publicației mirror.co.uk, ultima achiziție a tinerei este o locuință impresionantă al cărei preț ajunge la 36 de milioane de dolari. Un chilipir pentru Kylie, o viață întreagă de muncă pentru unii sau doar un vis frumos pentru alții. Imaginile oferită de agenția imobiliară sunt unele care ilustrează luxul în care Kylie își va petrece zilele de îndată ce contractul va fi semnat și transferul bancar făcut.

semineu_0.jpg

semineu
Aşa arată casa de 36 de milioane de dolari a mezinei familiei Kardashian
Foto profimedia

Proprietatea, aflată în California, cu șapte dormitoare, 14 băi și o parcare care poate adăposti 20 de mașini a fost inițial pusă la vânzare pentru suma de 55 de milioane de dolari, însă Kylie a negociat și a reușit să obțină prețul de 36 de milioane, demonstrând că are afacerile în sânge. 

 

Citeşte şi 

FOTO Imagini cu locuința de 36 de milioane de dolari a lui Kylie Jenner! Are propriul teren de tenis

Le mai recunoști? Cum le-au transformat operațiile estetice pe surorile Kardashian-Jenner!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • kylie jenner

    Kylie Jenner, în vârstă de 22 de ani, este cea mai tânără miliardară a lumii și niciun capriciu al ei nu este prea costisitor pentru bugetul pe care îl deține. Imperiul cosmetic al acesteia și influența de care se bucură pe rețelele de socializare au contribuit la averea sa amețitoare, așadar nu este de mirare că tânăra a scos din conturi 36 de milioane de dolari pentru a-și cumpăra o vilă de lux! Iată cum arată conacul impresionant în care va locui mezina familiei Kardashian!

  • Ce-ar fi lumea fără schimbări? Lumea showbizului, în special, este plină de astfel de exemple, de vedete care mai ieri se chinuiau din răsputeri să iasă bine în poze, iar acum fac furori pe rețelele de socializare și ajung să strângă sute de mii de aprecieri în mediul virtual cu fotografiile lor.