Le mai recunoști? Cum le-au transformat operațiile estetice pe surorile Kardashian-Jenner!

kylie-jenner-deschidere.jpg

Iată cum arătau membrii familiei Kardashian-Jenner înainte de operațiile estetice!
Foto: Getty/Instagram

Ce-ar fi lumea fără schimbări? Lumea showbizului, în special, este plină de astfel de exemple, de vedete care mai ieri se chinuiau din răsputeri să iasă bine în poze, iar acum fac furori pe rețelele de socializare și ajung să strângă sute de mii de aprecieri în mediul virtual cu fotografiile lor.

Să fie oare noroc? Noi știm clar că nu, operațiile estetice fiind cu siguranță cele răspunzătoare pentru marile schimbări de „look” ale celebrităților.

Când ne gândim la intervenții estetice nu putem să numenționăm familia Kardashian-Jenner, membrii acesteia devenid parcă un simbol al transformărilor de acest gen, având în vedere că viața luxuriantă de care au parte și linia de succesiune înstărită din care provin le-a permis acestora „să se joace” cu înfățișarea lor la cel mai înalt nivel.

2008_profimedia-0228053929.jpg

Clanul Kardashian în trecut
Foto: Profimedia

2018.jpg

Clanul Kardashian în prezent

Cum a ajuns clanul Kardashian-Jenner faimos

Familia a devenit faimoasă în urma unui show de televiziune, „Keeping up with the Kardashians”, în care aceștia își expun viața personală și opulentă pe micile ecrane, însă și sex tape-ul lui Kim Kardashian a contribuit la această „recunoaștere” în plan social, mama și managerul „clanului”, Kris Jenner, încasând sume frumușele de pe urma vânzărilor filmulețului în care fiica ei apărea în ipostaze compromițătoare.

Cum recent celebra familie a împlinit 16 ani de când emisiunea ce a consacrat-o a fost difuzată pentru prima oară, haideți să ne amintim cum arătau protagoniștii acesteia, care acum fac furori pe internet, la începuturi!

kris-jenner-transfomare-operatii-estetice.jpg

Kris refuză să se lase mai prejos decât fiicele ei
Foto: Getty/Instagram

Kris Jenner, mama și managerul familiei, a fost căsătorită de două ori, prima dată cu avocatul Robert Kardashian, care a decedat în 2003, alături de care are patru copii, trei fete și un băiat: Kourtney Kardashian (39), Kim Kardashian (38), Khloe Kardashian (34) și Robert (Rob) Kardashian (32). După divorțul din 1991 de Robert, Kris (63) și-a refăcut viața amoroasă alături de medaliatul olimpic Bruce Jenner (69), împreună cu care are două fete, Kendall Jenner (23) și Kylie Jenner (21). Aceasta a divorțat ulterior și de Bruce, în 2015, după ce acesta a decis că își dorește să devină femeie, făcând o schimbare de sex în acest sens, purtând acum numele de Caitlyn Jenner.

bruce-caitlyn-jenner-transformare.jpg

Bruce Jenner, de la capul familiei la femeie independentă
Foto: Getty

Kylie Jenner, de la adolescentă timidă, la „bombă-sexy” pe internet

Kylie este în prezent mămica unui fetițe, Stormi Webster, din relația pe care o are cu rapperul Travis Scott. Cei doi nu au făcut încă pasul cel mare către căsătorie, însă sunt siguri că își doresc să își petreacă restul vieții împreună, având în vedere că și-au dorit să devină părinți la scurt timp după ce și-au început relația amoroasă în 2017. Kylie și-a ținut sarcina secretă până în ultimul moment și a luat o pauză atunci de la rețelele de socializare, dorind să dispară puțin din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe relația și pe sarcina sa.

kylie-jenner-transformare-operatii-estetice.jpg

Kylie Jenner a fost adesea acuzată de către fani că a exagerat cu operațiile ei estetice
Foto: Getty/Instagram

Kendall Jenner, de la un chip obișnuit la unul dintre cele mai râvnite modele

Kendall a fost adesea acuzată că întreaga ei carieră de model se datorează banilor și influenței familiei din care provine. Intrată „cu stângul” în acest nou domeniu pentru ea, acesteia i s-a reproșat mai mereu că nu este atât de „specială” pentru a fi supermodel internațional, așa că, la presiunea societății, tânăra a decis să recurgă la câteva ajustări, care să o ajute să se mențină în această lume a modei.

kendall-jenner-transformare-operatii-estetice.jpg

Deși se spune că ea ar fi cea mai „naturală” membră a familiei, și transformarea lui Kendall este vizibilă
Foto: Getty/Instagram

Kourtney Kardashian, de la sora cea mare la mămică sexy

Kourtney este sora cea mare din familie, care avea mereu grijă de frații ei mai mici. Acest lucru a resposabilizat-o și a făcut-o să își dorească și ea, la rândul ei, o familie numeroasă. Deși nu s-a căsătorit niciodată cu cel ce i-a fost iubit timp de mulți ani, Scot Disick, are împreună cu acesta trei copii: Mason, Penelope și Reign. La cei 39 de ani ai ei, Kourtney nu își arată vârsta și le face în continuare competiție surorilor ei. Aceasta duce un stil de viață foarte sănătos, pe care l-a transformat și într-o afacere, lansându-și de curând site-ul de lifestyle „Poosh”.

kourtney-kardashian-transformare-op-estetice.jpg

Kourtney și-a schimbat stilul de make-up și are câteva intervenții subtile, printre care și silicoane
Foto: Getty/Instagram

Khloe Kardashian, cea mai schimbată dintre surori?

Khloe a fost întotdeauna complexată de faptul că arăta puțin mai diferit decât surorile ei, având și câteva kilograme în plus, însă timpul și contul bancar a reușit să îi rezolve nesiguranțele legate de propria persoană. Aceasta și-a schimbat complet look-ul, fiind aproape de nerecunoscut atunci când privim poze vechi în care apare. Khloe este în prezent mămica unei fetițe pe nume True (Adevărat), nume ales special după ce tatăl copilului ei, Tristan Thompson, a înșelat-o. Cei doi au încercat să își repare relația însă basketball-istului i-au fugit ochii ulterior către cea mai bună prietenă  lui Kylie, sora iubitei lui, Jordyn Woods.

khloe-kardashian-transformare-operatii-estetice.jpg

Khloe este adesea acuzată că își editează în exces pozele publicate pe rețelele de socializare, însă cu siguranță există și intervenții estetice în ceea ce o privește
Foto: Getty/Instagram

Kim Kardashian, de la vedetă de filmuleț deocheat la cea mai cunoscută membră a clanului

Kim Kardashian este cea mai controversată membră a familiei, având în vedere că faima ei s-a sporit după ce a fost protagonista unui filmuleț în care întreținea relații intime cu fostul ei iubit, Ray J. Aceasta a trecut rapid peste rușinea incidentului însă, și este în prezent mama a trei copii, alături de rapperul Kanye West: Saint, North, Chicago. Cuplul se pregătește momentan pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea copil, care urmează să fie născut printr-o mamă surogat. În trecut, Kim a lucrat ca asistenta personală a lui Paris Hilton, însă în prezent o depășește pe aceasta la popularitate.

kim-kardashian-transformare.jpg

Kim Kardashian a devenit una dintre cele mai recognoscibile fețe din showbiz-ul internațional
Foto: Getty/Instagram
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1