Reese Witherspoon a făcut-o lată pe Instagram, iar alte vedete i-au copiat ideea. Pozele au devenit virale

Au trecut 6 ani de la isteria “Ice Bucket Challenge”, sau duşul rece cu apă cu gheaţă, și puține provocări lansate pe Instagram au mai avut același impact. În timpul pandemiei de coronavirus, când mulți s-au plictisit în izolare, s-au viralizat Pillow Challenge și, mai nou, "Reese Witherspoon Challenge", dintr-o pură joacă a actriței. Iată de ce vezi Instagram-ul plin de calendare ale vedetelor!

Săptămâna trecută, actrița Reese Witherspoon (44 de ani) pune pe pagina ei de Instagram, urmărită de 23,7 milioane de fani, un colaj cu portrete de-ale sale, din diverse filme (Legally Blonde, Little Fires Everywhere, Wild), exprimând un carusel al emoțiilor: extaz, îngrijorare, agonie, resemnare. Fiecare poză era atribuită unei luni calendaristice, de la începutul anului 2020, până în prezent.

1/10

Sub hashtagul #2020challenge, actrița a dat provocarea mai departe, fiind preluată imediat de multe dintre colegele ei din industria filmului, printre care Charlize Theron, Anne Hathaway, Sofia Vergara, Michelle Pfeiffer, Drew Barrymore, Jessica Chastain, Viola Davis. Și solistele Celine Dion și Madonna au intrat în joc, iar colajele lor au fost printre cele mai reușite.

Citește și:

Dolly Parton a dat startul unei provocări online. Vedetele din România s-au întrecut în imagini

Ce este Pillow Challenge și de ce vezi vedete "îmbrăcate" în perne pe Instagram. Alex Velea s-a pozat în fundul gol

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1