Dolly Parton a dat startul unei provocări online. Vedetele din România s-au întrecut în imagini

dolly.jpg

Dolly Parton a dat startul unei provocări la care s-au conformat și vedetele din România

Vedetele din România țin pasul cu tot ce în trend și la modă pe rețelele de socializare. Astfel că, provocarea inițiată de Dolly Parton pe Instagram le-a făcut pe celebritățile de la noi din țară să posteze fotografii în același stil ca vedetele din America.

Dolly Parton a dat startul unei provocări în social media, iar vedetele din România s-au conformat imediat și și-au prezentat colajele de fotografii în același stil.

La 74 de ani, Dolly Parton a lansat o provocare care a amuzat o lume întreagă, iar vedete din toată lumea au copiat-o și au publicat fotografii pe rețelele de socializare, unde au arătat diferența modului de a fotografia după platforma de socializare unde este publicată imaginea. Astfel că, pe Linkedin, rețea unde sunt prezentate locuri de muncă, dar și CV-uri ale fiecărei persoane, sunt publicate imagini serioase, făcute pentru a prezenta informații despre carieră. Instagram și Facebook sunt două platforme de socializare, pe când Tinder este o platformă de dating.

colly.jpg

Dolly Parton
Foto Instagram

Vedetele din România, la provocarea Dolly Parton Challenge

Amalia Năstase s-a conformat noului trend din online și a publicat la rândul ei un astfel de colaj, iar urmăritorii ei s-au amuzat copios.

Ramona Păun nu s-a lăsat mai prejos, iar vedeta și-a făcut propriul colaj pentru Instagram și s-a întrecut cu alte vedete în aprecieri.

Emisiunea Asia Express a făcut la rândul ei a răspuns provocării chiar cu poze cu celebritățile noului sezon care, după cum au aflat sursele click va avea premiera pe 16 februarie.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1