Rami Malek, în negocieri pentru rolul negativ din noul film James Bond

rami_malek.jpg

rami malek
Rami Malek a câștigat Oscarul pentru rolul din "Bohemian Rhapsody"
Foto: Getty

Rolul din "Bohemian Rhapsody" i-a adus lui Rami Malek nu doar o statuetă Oscar și multe aprecieri, ci și oferte pentru noi roluri care să-i crească și mai tare notorietatea. Așa se face că Rami este în negocieri pentru a interpreta rolul negativ din noul film James Bond.

Se știe deja că Daniel Craig va rămâne în continuare în rolul lui James Bond, dar căutările pentru rivalul lui continuă. Numele lui Rami Malek a fost înaintat încă din decembrie, dar acum, filmările se apropie de start, așa că este nevoie de definitivarea distribuției. Negocierile au stagnat la acea vreme, din cauza programului lui Rami, dar noua atenție pe care a început să o primească și premiile care-i recunosc talentele actoricești i-au determinat pe producători să încerce să-l convingă să se lupte cu Daniel Craig în filmul care va apărea în 2020, notează Variety.

daniel_craig_james_bond.jpg

daniel craig james bond
Daniel Craig va fi în continuare James Bond
Foto: Getty

 

Rami Malek a căzut de pe scenă la Oscar 2019

Emoționat, imediat după discursul de acceptare a mult râvnitei statuete, Rami (37 de ani) a căzut de pe scenă și a avut nevoie de intervenția paramedicilor, care l-au mutat pe un scaun din primul rând al publicului. Chiar dacă a luat o trântă de zile mari, actorul nu a dat drumul din mână statuetei care stă mărturie a interpretării sale magistrale din "Bohemian Rhapsody".

 

Loading...

Citește și

  • bradley cooper mama irina shayk

    În fiecare an, Premiile Oscar devin nu doar un eveniment de celebrare a celor mai bune filme, actrițe, efecte speciale sau decoruri și a celor mai buni actori, ci și un moment perfect pentru ca vedetele de la Hollywood să-și afișeze cele mai elegante ținute sau să arate lumii noii parteneri de viață. Iată că unii au preferat să apară pe covorul roșu alături de cele mai importante ființe din viețile lor, mamele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1