Rami Malek a căzut de pe scenă după ce a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal

premiile-oscar-2019-rami-malek.jpg

Rami Malek
foto: Getty

Gala Premiilor Oscar nu a fost lipsită nici în acest an de momente savuroase, indiferent că vorbim de ținute, rezultate sau incidente. Premiul pentru Cel mai bun actor într-un rol principal a fost câștigat de Rami Malek, pentru rolul lui Freddie Mercury, din Bohemian Rhapsody, însă acesta a devenit și protagonistul unei scene care a avut nevoie de intervenția medicilor.

Emoționat, imediat după discursul de acceptare a mult râvnitei statuete, Rami (37 de ani) a căzut de pe scenă și a avut nevoie de intervenția paramedicilor, care l-au mutat pe un scaun din primul rând al publicului. Chiar dacă a luat o trântă de zile mari, actorul nu a dat drumul din mână statuetei care stă mărturie a interpretării sale magistrale din Bohemian Rhapsody.

”Familiei mele, mulțumesc. Tata nu a apucat să mă vadă jucând, dar cred că se uită de acolo Sus la mine. Mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine. Poate nu am fost alegerea evidentă, dar a fost bine până la urmă”, a spus Rami Malek în discursul de acceptare a Premiului Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

 

Loading...

Citește și

  • Au muncit un an întreg şi în noaptea asta aşteaptă laudele! Toate vedetele de la Hollywood defilează în această noapte pe covorul roşu de la Dolby Theatre (Kodak Theatre), de pe bulevardul Hollywood, Los Angeles, California. Gala va fi difuzată de Film Now şi Digi 24 cu începere de la ora 2.00 şi se va încheia în jurul orei 6.00, dimineaţa. Iată secretele care fac ca stelele să strălucească în seara magică!

  • Lady Gaga e la pământ! A ţinut-o numai în beţii până la gala Oscar 2019. Cântăreaţa suferă îngrozitor după ce s-a despărţit de logodnicul ei, Christian Carino. Nu o mai bucură succesul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1