Premiile Emmy 2019: lista principalilor câștigători. „Game of Thrones”, cel mai bun serial

game-of-thrones-premiile-emmy.jpg

Game of Thrones
„Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” a fost desemnat, pentru a 4-a oară, cel mai bun serial dramă.
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Gala de decernare a premiilor Primetime Emmy 2019 a avut loc duminică noapte, Microsoft Theater din Los Angeles. Serialul „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor” a fost distins cu premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun serial dramă. Trofeele Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane.

De altfel, Game of Thrones este serialul cu cele mai multe premii Emmy din istorie şi cu cele mai multe astfel de trofee pentru un singur sezon, 12, record stabilit în 2015 şi egalat în anul următor, relatează Mediafax.

Fleabag a fost numit cel mai bun serial de comedie, devansând seriale precum „Barry”, „The Good Place”, „The Marvelous Mrs. Maisel”, „Russian Doll”, „Schitt's Creek” şi „Veep”. „Cernobîl” a luat premiul pentru cea mai bună miniserie, în timp ce premiul pentru cel mai bun film de televiziune i-a revenit producţiei Black Mirror: Bandersnatch. Cel mai bun talk show este, pentru a patra oară la rând, Last Week Tonight with John Oliver, iar Saturday Night Live a primit premiul pentru cel mai bun serial de scheciuri. Marele câştigător a Galei Premiilor Primetime Emmy 2019 a fost serialul Fleabag, cu patru premii din şase nominalizări.

Billy Porter, premiul Emmy pentru cel mai bun actor principal într-un serial dramă

billy-porter.jpg

Billy Porter
Billy Porter
Foto: Getty

 

Actorul american Billy Porter a câștigat premiul Emmy pentru cel mai bun actor principal într-un serial dramă, pentru rolul său din serialul Pose. Premiul pentru cel mai bun rol feminin într-un serial dramă a fost câştigat de actriţa britanică Jodie Comer pentru rolul său din „Killing Eve”. Jharrel Jerome a câştigat premiul pentru cel mai bun rol principal masculin într-o miniserie, pentru „When They See Us”, în timp ce premiul pentru cel mai bun rol feminin într-o miniserie a fost câştigat de Michelle Williams, pentru interpretarea rolului său din din „Fosse/Verdon”.

peter-game-of-thrones.jpg

Peter Dinklage
Peter Dinklage
Foto: Getty

 

Peter Dinklage a primit premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin într-un serial dramatic, pentru rolul său din „Game of Thrones”. Julia Garner a fost dinstinsă cu premiul pentru cel mai bun rol secundar femenin, într-un serial dramatic, pentru apariția ei în „Ozark. 

Premiul pentru cel mai bun regizor al unui serial dramatic i-a revenit lui Jason Bateman pentru „Ozark”.

fleabag-emmy-2019.jpg

Fleabag
Andrew Scott, Phoebe Waller-Bridge, Sian Clifford, și Brett Gelman,
Foto: Getty

 

Jesse Armstrong a primit premiul pentru cel mai bun scenariu al unui serial dramatic, pentru „Succession”. Cel mai bun regizor al unei miniserii TV este Johan Renck pentru succesul pe care l-a avut cu „Cernobîl”. Ben Whishaw a câştigat premiul pentru cel mai bun rol masculin într-o miniserie, pentru rolul său din „A Very English Scandal”.

Cel mai bun rol secundar masculin într-un serial de comedie i-a revenit lui Tony Shalhoub pentru producţia The Marvelous Mrs. Maisel în timp ce premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin într-un serial de comedie i-a revenit lui Alex Borstein, pentru rolul din acelaşi serial.

 

Citește și

VIDEO EXCLUSIV Bran Stark din Game of Thrones, la plimbare prin București. Cu ce treabă e în Capitală

Finalul serialului Game of Thrones l-a îngrozit pe actorul principal: "Am fost trist"

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...
 
 

Citește și

  • amy sherman premiile emmy

    Filmul „Marvelous Mrs. Maisel” a fost senzația serii în cadrul celei de-a 70-a ceremonii a Premiilor Emmy care a avut loc ieri seară, impunându-se în cadrul a cinci categorii, inclusiv la cel mai bun serial de comedie.

  • glenn weiss si jan svendsen la premiile emmy 2018

    Glenn Weiss va intra cu siguranţă în istoria Emmy şi asta nu datorită trofeului câştigat. Celebrul regizor şi-a cerut iubita de nevastă chiar pe scena Premiilor Emmy. Glenn (57 de ani) a îngenunchiat în faţa iubitei sale, Jan Svendsen, care abia şi-a putut stăpâni lacrimile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1