Poză de o jumătate de miliard de dolari! Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au făcut senzație la Cannes

leonardo_dicaprio_brad_pitt.jpg

leonardo dicaprio si brad pit la festivalul de film de la cannes
Împreună la Cannes, Brad Pitt (55 de ani) și Leonardo DiCaprio (44 de ani) au în conturi 560 de milioane de dolari
foto: Profimedia

Asta de fotografie de o jumătate de miliard de dolari! Leonardo Di Caprio (44 de ani) și Brad Pitt (55 de ani) s-au pozat împreună pe covorul roșu de la Cannes cu prilejul premierei filmului lui Quentin Tarantino ”A fost odată la Hollywood”. Leo are o avere de 260 milioane de dolari, iar Brad are în conturi 300 de milioane $, iar asta ridică valoarea pozei la exact 560 de milioane $. Atât Leo cât și Brad au ținut să îi aducă un omagiu la premieră colegului lor, Luke Perry (1966-2019) care s-a stins din viață la 4 martie, în urma unui atac cerebral.

Milioane de femei din întreaga lume oftează când privesc fotografia în care cei doi ”armăsari” de la Hollywood pozează pe covorul roșu de la Hollywood! Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani și Leonardo DiCaprio, în vârstă de 44 de ani, s-au întâlnit foarte rar pe platourile de filmare. Regizorul Quentin Tarantino (56 de ani) a reușit să îi pună față în față în filmul ”A fost odată la Hollywood”, care a avut premiera la Cannes la 21 mai și va fi lansat în cinematografe la 26 iulie. Premiera are loc la exact 25 de ani de la cea a filmului ”Pulp Fiction” regizat de același Tarantino. Pe covorul roșu de la cea de a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, Franța, au mai defilat Margot Robbie (28 de ani) care joacă în același film și soția lui Tarantino, Daniela Pick.

Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, fotografie de 560 de milioane $

Cele două legende ale cinematografiei mondiale apar în ultima creație cinematografică a regizorului Tarantino. Din distribuția filmului ”A fost odată la Hollywood” îi mai menționăm pe Al Pacino, Kurt Russell, Timothy Olyphant și regretatul Luke Perry. De departe, Brad și Leo sunt cei mai bogați din distribuție. Brad Pitt are o avere estimată la 300 de milioane de dolari, iar Leo are în conturi 260 de milioane de dolari. Ambii au ținut să îi aducă un omagiu lui Luke Perry cu prilejul premierei și au punctat că actorul din Beverly Hills a reușit ”să aducă zâmbetele pe chipurile echipei de filmare și să îi facă pe toți mai buni și mai prietenoși”.

Citește și:

Apropiaţii ştiau că Luke Perry, Dylan din „Beverly Hills 90210”, era condamnat să moară prematur!

Fotografii de la Cannes au rămas șocați! Modelul Ngoc Trinh, fără lenjerie intimă într-o rochie transparentă

”A fost odată la Hollywood”, ultimul film al lui Luke Perry

”A fost odată la Hollywood” este ultimul film al regratatului Luke Perry, care s-a stins din viață la 4 martie 2019, după ce a suferit un atac cerebral. Personajul Dylan McKay din serialul ”Beverly Hills 90210” a cucerit inimile adolescenților din anii 1990-2000, fiind considerat ”rebelul epocii lui”. Perry s-a stins din viață la 52 de ani, cu doar câteva luni înaintea relansării unui nou sezon din ”Beverly Hills”. El nu a putut semna cu producătorii serialului pentru că filma deja pentru serialul Netflix ”Riverdale”.

Loading...

Citește și