Apropiaţii ştiau că Luke Perry, Dylan din „Beverly Hills 90210”, era condamnat să moară prematur!

luke-perry-sanatate.jpg

Luke Perry a murit la numai 52 de ani în urma unei masive congestii cerebrale
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Actorul Luke Perry, binecunoscut datorită personajului Dylan McKay pe care l-a incarnat în serialul „Beverly Hills 90210” era condambat să moară prematur! Asta o spun apropiaţii săi, care ştiau că avea o sănătate şubredă.

Luke Perry, pe care toată lumea îl ştie drept Dylan McKay din  „Beverly Hills 90210”, era condamnat să moară prematur. Soarta lui nefericită era cunoscută de anturajul său. La vârsta de numai 52 de ani, starul a murit în urma unui atac cerebral. Intrat în comă mai multe zile, Perry nu avea să se mai trezească niciodată după ce a suferit un AVC în ziua de 27 martie Apropiaţii săi ştiau că starul avea probleme de sănătate de mai mulţi ani. În 2015, i s-au descoperit celule precanceroase. De atunci, a adoptat o dietă drastică, fără carne roşie, pentru a lupta împotriva unui posibil cancerul la colon. Însă Luke Perry mai avea şi alte probleme grave de sănătate.  Fiindcă a început să fumeze la o vârstă fragedă, el avea arterele înfundate, potrivit revistei „Gala”.

Medicii nu au dat speranţe copiilor

Actorul Luke Perry a fost în comă indusă de la sosirea sa la Spitalul St. Joseph, din Burbank, California. Familia sa a fost conştientă din prima zi că erau mari riscuri ca starul să moară. Medicii nu au vrut să dea speranţe deşarte celor doi copii ai lui, Jack, de 21 de ani, şi Sophie, de 18 ani, care l-au vegheat la căpătâi pe tatăl lor. Actorul se logodise în secret cu terapeuta Wendy Madison Bauer (44 de ani) înainte de a muri. El a fost iubit de multe femei, dar toate relaţiile sale au fost discrete. S-a zvonit că ar fi avut aventuri cu colegele de serial, Shannen Doherty şi Jennie Garth, şi cu actriţele Renee Zellweger, Kelly Preston, Yasmine Bleeth şi Kristy Swanson. De asemenea, au apărut zvonuri că ar fi fost homosexual, datorită lungii prietenii cu transsexualul Alexis Arquette.  Luke Perry a încercat de 256 ori să obţină un rol în filme în timp ce muncea în construcţii. Prima oară a apărut într-un videoclip muzical. Abia între 1987- 1989 a prins câteva roluri mici în seriale. În “Beverly Hills 90210” a jucat pe parcursul a 10 sezoane, începând din 1990. A mai avut roluri în filme, cum ar fi “Al cincilea element”,”Oz”, şi în serialul “Riverdale”. Apropiaţii ştiau că Luke Perry, alias Dylan din „Beverly Hills 90210” era condamnat să moară prematur, fiindcă a muncit din greu în construcţii şi a fumat la greu la o vârstă fragedă.

Loading...