Cum se îmbracă elegantul James Bond când face cumpărături cu nevasta

15-vedete-foto6-90-160-profimedia-0406416054.jpg

Actorul de 65 de ani a purtat pălăria neadecvată ţinutei sport
Citeste tot despre: 

Unul dintre cei mai apreciaţi agenţi 007, din istoria filmelor cu James Bond, actorul Pierce Brosnan (65 de ani), îşi păstrează şi astăzi un farmec irezistibil. Însă, dacă arată încă foarte bine pentru vârsta lui, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre modul în care a ales să se prezinte. Starul a fost luat în râs de jurnaliştii americani pentru că şi-a pus haine elegante, cu pălărie, şi s-a încălţat cu adidaşi.

Brosnan a fost surprins recent de paparazzi în această ţinută caraghioasă la cumpărături în Malibu. El a jucat în rolul lui James Bond între anii 1995-2002. Pierce Brosnan o iubeşte la nebunie pe soţia, Keely, de 54 de ani, care l-a ajutat să treacă peste cel mai greu hop din viaţă: pierderea “femeii vieţii lui”: fosta lui nevastă, Cassandra Harris, decedată în 1991 la numai 43 de ani.

 Brosnan şi Keely au împreună doi copii, Dylan Thomas Brosnan (22 de ani) şi Paris Beckett Brosnan (17 ani). Dylan este deja un fotomodel de succes. Cârcotaşii se întreabă de ce nu îl învaţă pe tatăl său cum să se îmbrace, ca să nu se mai facă de râs. Pierce Brosnan are o avere de 80 de milioane de dolari.

 

Loading...

Citește și

  • pierce brosnan agentul 007 Keely Shaye Smith

    Keely Shaye Smith (54 de ani) este soția lui Pierce Brosnan (64 de ani), actorul cunoscut pentru rolul din seria „Agentul 007”. În timp ce Pierce publică numeroase poze în care arată foarte bine pentru vârsta lui, soția sa continuă să ne arate silueta ei de acum 24 de ani.

  • A adus câştiguri de peste 20 de miliarde de dolari! Franşiza James Bond, inspirată după romanele scriitorului Ian Fleming, îl prezintă pe invincibilul agent 007 care a ucis 369 de adversari pe parcursul celor 24 de filme.