Pierce Brosnan, romantic incurabil! Cât de mult îşi iubeşte soţia

pierce-brosnan-kelly-sotie-mamma-mia.jpg

pierce brosnan sotie kelly premiera mamma mia
Pierce Brosnan şi soţia lui, Keely Shaye Smith, la premiera filmului "Mamma Mia"
foto: Hepta

Pierce Brosnan (65 de ani) este nedespărţit de soţia sa, Keely, care l-a ajutat să treacă peste cel mai greu hop din viaţă: pierderea "femeii vieţii lui": fosta lui nevastă, Cassandra Harris. Actorul a fost surprins de paparazzi la o plimbare cu bicicleta pe străzile din Malibu. Fostul “James Bond” era însoţit de nevasta sa, iar la un moment dat cei doi s-au ţinut de mână în timpul plimbării pe două roți.

Pierce Brosnan este un romantic incurabil. Îi este fidel unei singure femei de 25 de ani şi nu se sfieşte să-şi arate iubirea în public. Actorul şi soţia sa, Keely Shaye Smith, se comportă ca doi adolescenţi. Îşi fac declaraţii de dragoste pe conturile de socializare, se ţin de mână, se îmbrăţişează şi se sărută cu patos.

pierce22-23-peglob-1.jpg


Agentul 007 a ucis 369 de oameni şi s-a culcat cu 55 de femei, de-a lungul celor 24 de filme turnate începând cu anul 1964
Foto: Guliver/Splashnews/GettyImages/AFP
 

pierce-brosnan-sotie-biciclete.jpg

pierce brosnan sotie kelly malibu biciclete
Pierce Brosnan s-a plimbat cu bicicleta, alături de soţia sa
foto: Hepta
 

Săptămâna trecută, fotografii i-au surprins în timp ce se sărutau în faţa unui hotel din Londra, iar ieri au fost fotografiaţi în Malibu, în timp ce se plimbau cu bicicletele.

pierce-brosnan-sotie-malibu.jpg

pierce brosnan sotie kelly malibu biciclete
Actorul şi soţia sa se ţineau de mână ca doi adolescenţi îndrăgostiţi
foto: Hepta

 

Prima soţie a actorului a murit

Cei doi au împlinit recent 25 de ani de iubire. Au început să se întâlnească în 1993, la doi ani după moartea Cassandrei, primei soţii. Prima nevastă a lui Pierce Brosnan a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Cei doi au fost căsătoriți timp de 11 ani. Charlotte, care era fiica Cassandrei dintr-o relație anterioară, pe care a adoptat-o el ulterior, a murit tot din această cauză în anul 2013.

În 2001, actorul s-a căsătorit cu ziarista Keely Shaye Smith, care a reuşit să-i vindece inima după pierderea suferită. Cei doi au împreună doi băieți: Dylan (20 de ani) și Paris (16 ani).

Starul, bine cunoscut mai ales din filmul "GoldenEye" (din seria James Bond), o laudă mereu pe actuala sa soţie: "Sunt norocos că am găsit dragostea din nou. Ea îmi înţelege sentimentele profunde. Vorbim mereu despre Cassie, aşa o alintam eu pe Cassandra", a povestit actorul într-un interviu, în urmă cu patru ani.

"Este foarte greu să vorbeşti cu cineva despre moarte. Ea ştie să abordeze acest subiect delicat şi plânge împreună cu mine, dimineaţa, la o ceaşcă de ceai", mai spune Brosnan. Actorul irlandez ţine însă să sublinieze că această femeie i-a vindecat rănile sufleteşti şi a devenit un soţ perfect.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Pierce Brosnan susţine că nu-i este absolut deloc dor de rolul lui James Bond şi că nu s-ar mai întoarce să-l interpreteze.

  • Incredibil! Pierce Brosnan (59 de ani), bine cunoscut mai ales din filmul "GoldenEye" din seria James Bond, este la fel de înnebunit după soţia sa, Keely Shaye Smith (48 de ani), ca întotdeauna.

  • Actorul Pierce Brosnan, 59 de ani, a comis o gafă vestimentară care a făcut înconjurul lumii.

  • “James Bond” e un domn şi în viaţa reală! Actorul Pierce Brosnan (58 de ani), care l-a întruchipat pe Agentul 007 din cunoscuta serie, nu-şi lasă soţia, pe Keely Shaye Smith (48 de ani), de profesie jurnalist şi scriitoare, să care nimic atunci când merg la cumpărături.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1