Oscar 2021: Cum va arăta gala de pe 25 aprilie. Măștile ”vor juca un rol esențial” în spectacol

000_97u4k2.jpg

Oscar 2021: gala va avea loc pe 25 aprilie
foto: AFP
Citeste tot despre: 

Premiile Oscar 2021 se vor decerna pe 25 aprilie într-o ceremonie live, cu nominalizații la fața locului. Producătorii galei care va avea loc la Teatrul Dolby din Los Angeles au dezvăluit planurile făcute pentru a se asigura că ceremonia va fi 100% sigură și că toate normele impuse de pandemie vor fi respectate.

Steven Soderbergh, Stacey Sher și Jesse Collins au vorbit în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc sâmbătă (17 aprilie) despre gala Oscar 2021 și cum au gândit întreaga ceremonie pentru a evita intervențiile prin Zoom și a aduce la un loc cât mai mulți nominalizați posibil. 

Soderbergh a declarat, conform indiewire.com, că au dorit să creeze o experiență asemănătoare unui film, care să distragă publicul de la problemele zilnice provocate de pandemie. Întrebat dacă totuși intervențiile prin Zoom vor fi permise, regizorul a spus că ”vrem să integrăm transmisii prin satelit în întreg spectacolul”, iar măști ”vor juca un rol esențial în povestea gândită de noi. Dacă vi se pare criptic, e pentru că așa trebuie să fie”. 

Citește și 

Predicții Oscar 2021: Cine sunt marii favoriți. Ce spun experții despre șansele ”Colectiv”

Nominalizări Oscar 2021: Lista completă. "Colectiv", selectat pentru "Cel mai bun documentar" şi "Cel mai bun film internaţional"

 

Alături de prezentatori, nominalizații și invitații sunt deja pe drum spre Los Angeles. Regizoarea Emerald Fennell deja s-a mutat într-un apartament în oraș. O parte dintre nominalizații din vor apărea prin videouri live din alte locații: pe lângă Teatrul Dolby, în Los Angeles s-au ridicat platouri de filmare pe care vor sta invitații. Între 10 și 12 alte astfel de locuri vor fi făcute în Londra și Paris, pentru cei care se află acolo. Astfel, producătorii galei vor să creeze iluzia unui film cu mai multe capitole, în care interviuri pre-înregistrate cu nominalizații vor ghida publicul. ”Vrem să creăm un show personal, cu o voce proprie”, a spus Soderbergh.

Mai mult, patru melodii nominalizate la ”Cel mai bun cântec” vor fi interpretate anul acesta de pe acoperișul Muzeului Filmului și vor fi transmise într-o emisiune pre-înregistrată. Cea de-a cincea va fi întregistrată la Husavik, în Islanda, unde se află Molly Sanden, interpreta piesei. Scopul este de a recrea un sentiment asemănător cu cel al unul covor roșu, care nu se poate ține anul acesta. 

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1