Katy Perry dă cărțile pe față. De ce s-a dezbrăcat Orlando Bloom în vacanță

orlando.jpg

Katy Perry explică de ce Orlando Bloom s-a dezbrăcat în vacanța din Spania
foto: Twitter

Imaginea cu Katy Perry și Orlando Bloom în care actorul apare gol pușcă în timp ce vâslește a creat adevărate isterii pe rețelele de socializare. Fanii celor doi au fost împărțiți în tabară celor care au luat totul ca pe o glumă, și au gustat-o din plin, și tabăra celor care s-au simțit jigniți de gestul lui Orlando. Katy Perry face lumină în sensul acesta și vorbește, pentru prima dată, de intenția pe care a avut-o actorul când a decis să se dezbrace.

În acea vreme, o mare întrebare se afla pe buzele internauților: de ce Orlando Bloom stătea dezbrăcat în spatele lui Kate Perry, care era îmbrăcată în costum de baie? Răspunsul majorității a fost că asta a simțit să facă și a făcut-o, însă Katy Perry spune cum au stat lucrurile, de fapt.

Vorbind pentru radioul KIIS, Katy a glumit pe seama acestui subiect și a declarat că a avut nevoie de multă terapie după incident.

”M-a întrebat dacă vreau să fiu și eu goală, iar eu eram ceva de genul «Este unul dintre acele momente, oare» și i-am spus «Nu, mulțumesc». Cred că ar fi fost amuzant, dar nu aveam starea necesară la acel moment. Știi, când întâlnești pe cineva, undeva, uneori e interesant să faceți lucruri împreună pentru a descoperi locul în care te afli, așa că am coborât de pe iaht”, declara Katy, conform Mirror.

hepta_2402999.jpg

Orlando Bloom nu știa că o poză poate ajunge virală într-un timp atât de scurt
foto: Hepta

 

Cântăreața a mărturisit că Orlando se dezbrăcase încercând să facă oamenii să coboare din iaht și să meargă la țărm, însă a fost fotografiat, iar acea imagine a fost văzută și de alte câteva milioane de oameni. Înainte de acea poză, Orlando nu avea idee cum stă treaba cu rețelele de socializare și putem spune că a fost ca un botez pentru el.

”Dintr-o dată, el este numărul unul pe Twitter, cel mai căutat om de pe diferite rețele de socializare”, a râs cântăreața.

Orlando Bloom și Katy Perry s-au despărțit în urmă cu câteva luni după o relație de un an. Cei doi s-au cunoscut la Gala decernării Premiilor Oscar 2016 și au pus punct relației la Gala decernării Premiilor Oscar 2017. Chiar dacă relația celor doi mergea ca pe roate și mai toți se așteptau să treacă la o etapă mai serioasă, artiștii s-au pus de acord și au decis că le este mai bine pe drumuri separate, declarând că au rămas prieteni.

gettyimages-166280980.jpg

Katy Perry și Orlando Bloom au rămas în relații bune după despărțire
foto: Getty

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1