O bloggeriță italiană de succes a rămas cu sânul gol pe covorul roșu de la Veneția

chiara-ferragni-sani.jpg

chiara ferragni cu sanul gol
Rochia i-a jucat feste Chiarei Ferragni și a lăsat-o cu sânul dezgolit
foto: Profimedia

Cei mai mulți fani dornici de selfie-uri cu vedetele lor preferate s-au adunat nu la întâlnirea cu vedete precum Brad Pitt sau Scarlett Johansson, ci ca s-o vadă pe Chiara Ferragni, o bloggeriță italiană de succes. Iar așteptările nu le-au fost înșelate. Chiara a defilat într-o rochie Dior foarte sexy, care, la un moment dat, a alunecat mai mult decât și-ar fi dorit vedeta, lăsând-o cu sânul gol.

Sute de fani au așteptat ca Chiara Ferragni (32 de ani) să-și facă apariția pe covorul roșu de la Veneția, pentru vizionarea documentarului ”Unposted”, produs de Amazon și dedicat vieții ei.

”Nu veți înțelege niciodată dragostea noastră pentru ea”, a declarat pentru AFP Angela Fozzi, o tânără de 24 de ani care a venit la Veneția din Milano și a așteptat în fața cinematografului până la ora 1 noaptea, în speranța că îi va putea adresa câteva cuvinte idolului ei.

chiara-ferragni-rochie-dior.jpg

chiara ferragni la venetia
Chiara Ferragni și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Veneția într-o rochie Dior
foto: Getty Images

 

”Este un model pentru femeile din toată lumea. A făcut totul singură, doar cu un smartphone și multă determinare. Este o sursă de inspirație pentru femei, sunt foarte mândră că este italiancă”, a mai declarat tânăra.

Chiara Ferragni, într-o rochie Dior

Chiara a arătat cu adevărat spectaculos pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie neagră Dior, cu paiete. Modelul de prințesă, foarte sexy, cu spatele gol și un decolteu adânc, este creația bunei prietene a Chiarei, Maria Grazia Chiuri, care i-a creat și rochia de mireasă anul trecut.

Rochia i-a jucat însă feste vedetei pe covorul roșu. Când Chiara s-a aplecat să-i spună ceva partenerului ei din acea seară, rochia a alunecat și i-a lăsat la vedere sânul drept, neprotejat de sutien.

chiara-ferragni.jpg

chiara ferragni cu sanul gol
Chiara Ferragni a rămas cu sânul dezgolit
foto: Profimedia

Citește și:

Unde sunt chiloții? Momente jenante pentru trei bombe-sexy la Festivalul de la Veneția

Actrița Bella Thorne, ținută porno la Festivalul de Film de la Veneția! Nu a putut să ascundă nimic

Loading...

Citește și

  • Actrița Dana Rogoz (33 de ani) a avut marți o apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, desfășurat la Palazzo del Cinema din Lido, Italia.

  • Brad Pitt intepreteaza rolul unui astronaut plecat in spatiu in cautarea propriului tata, in filmul „Ad Astra”

    Festivalul de Film de la Veneția 2019 va însemna cea de-a 76-a ediție a prestigiosului eveniment al cinematografiei mondiale. Cele mai așteptate producții selectate spre a fi prezentate în cadrul festivalului ce se va desfășura între 28 august – 7 septembrie, au pe generic nume faimoase de actori. Brad Pitt, Robert de Niro, Antonio Banderas, Catherine Deneuve, Penelope Cruz, Robert Pattinson, Jude Law, Gary Oldman, se numără între cei care vor fi prezenţi la Veneţia. Demn de menționat este și includerea la secțiunea „în afara concursului” a documentarului „Colectiv”, realizat de Alexandru Nanau, primul documentar românesc selectat vreodată pentru Mostra venețiană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1