Actrița Bella Thorne, ținută porno la Festivalul de Film de la Veneția! Nu a putut să ascundă nimic

bella-thorne-hp.jpg

Bella Thorne
Bella Thorne a făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția
Foto: Profimedia

Bella Thorne (21 de ani) și-a făcut debutul pe covorul roțu al Festivalului de Film de la Veneția, la premiera filmului „Joker”, alături de iubitul ei, Benjamin Mascolo (26 de ani). Controversata actriță a purtat o rochie strălucitoare, foarte transparentă și cu un decolteu adânc. Ținuta i-a lăsat la vedere lenjeria intimă și lipsa sutienului.

Bella Thorne nu a trecut neobservată la cea de-a 76-a ediție a prestigiosului Festival de Film de la Veneția, sâmbătă (31 august). Alături de iubitul ei, Bejamin Mascolo, starul a fost prezent la premiera noului film al lui Joaquin Phoenix, „Joker”, care a rulat în istorica Sala Grande. Bella Thorne a întors cu siguranță câteva capete, pe covorul roșu, datorită ținutei provocatoare pe care a purtat-o. Actrița a ales o rochie neagră cu aplicații argintii, care nu a „ascuns” mare lucru, lăsându-i descoperiți sânii și fundul. 

bella-thorne-3.jpg

Bella Thorne
Bella Thorne și Benjamin Mascolo
Foto: Profimedia

 

Tânărul cuplu a strălucit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Bella și Benjamin, care se iubesc din aprilie, s-au sărutat în fața fotografilor și a fanilor. Artistul italian a publicat și o imagine alături de iubita lui, pe Instagram.

„La Festivalul de Film de la Veneția cu iubita”, a scris Benjamin Mascolo în dreptul fotografiei

bella-thorne-4.jpg

Bella Thorne
Bella Thorne a purtat o ținută sexy
Foto: Profimedia

Cine este Bella Thorne

Bella Thorne este model și actriță, orginară din Statele Unite ale Americii. Ea mai are trei frați, Remy, Dani și Kailli. La doar șase ani, vedeta a pozat în primul ei pictorial, pentru publicația „Parents Magazine”. De atunci, Bella a continuat să fie căutată de reviste celebre. Starul a apărut în peste 40 de reclame. A început să cocheteze cu actoria în 2003, atunci când a apărut în primmul ei film, „Stuck on You”. Apoi, șatena a avut roluri în numeroase filme, seriale și emisiuni tv, printre care Jimmy Kernel Live”, „Entourage”, „OC”, „October Road”, „Seer” sau „Sexy Money”.

 

Citește și

Apariție horror! Bella Thorne, neepilată pe covorul roșu

Bella Thorne, scene erotice pentru promovarea liniei de machiaj. Se tăvălește prin frișcă

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1