Noi acuzații pentru R Kelly! «A făcut sex cu mama lui Aaliyah» Dezvăluirile unei foste iubite de-a artistului

r-kelly-noi-acuzatii.jpg

O fostă parteneră de-a lui R Kelly a dezvăluit noi detalii tulburătoare din relația pe care acesta a avut-o cu Aaliyah, cu care s-a căsătorit când artista avea doar 14 ani
Foto Getty Images

Noi acuzații scandaloase îl vizează pe cântărețul R Kelly! O fostă iubită de-a artistului a dezvăluit informații din intimitatea celor doi, pe vremea când aceștia formau un cuplu, iar R Kelly este din nou acuzat de lucruri inimaginabile.

 După ce cazurile sale de abuzuri sexuale la adresa unor minore au ajuns și în instanță în cele din urmă, Lisa Van Allen, o fostă parteneră de-a artistului, a decis să rupă tăcerea. 

R Kelly, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale și cu mama lui Aaliyah

Aceasta a susținut că R Kelly s-a căsătorit cu Aaliyah, care la vremea respectivă avea 14 ani, doar ca să-și „salveze pielea”, pentru că o lăsase deja însărcinată pe regretata artistă și își dorea să pună coruperea unei minore sub incidența protectivă a mariajului. De asemenea, Lisa a dezvăluit că Aaliyah nu era singura din familie cu care cântărețul ar fi întreținut relații sexuale, acesta devenind intim și cu mama cântăreței, Diane Haughton. 

Lisa Van Allen a avut o relație cu starul începând cu vârstă de 17 ani, când era minoră. Vorbind pentru „Vlad TV”, o emisiune realizată pe platforma YouTube, Lisa a explicat că R Relly i-a dezvăluit că s-a căsătorit cu Aaliyah în 1994 doar pentru „a-și salva pielea”, după ce a aflat că ea era însărcinată cu copilul lui. Van Allen a povestit că artistul i-a spus că imediat după ce Aaliyah a făcut avort, a anulat mariajul și a făcut-o să jure că nu va vorbi cu nimeni despre relația lor.

lisa-van-allen-acuzatii-r-kelly.jpg

Lisa Van Allen, noi acuzații tulburătoare la adresa lui R Kelly
Foto: Captură Youtube

R Kelly s-ar fi căsătorit cu Aaliyah doar pentru că aflase că era însărcinată 

„Mi-a spus că erau căsătoriți, că ea era însărcinată și că el a falsificat certificatul de mariaj astfel încât să scrie în document că ea ar fi avut 18 ani, ca să fie în legalitate. Și singurul motiv pentru care a făcut asta a fost pentru că dacă el spunea că a crezut că ea avea 18 ani, nu putea nimeni să îl aducă în fața legii dacă s-ar fi aflat că Aaliyah era însărcinată cu el”, a explicat Lisa. „Chiar așa a zis, puteți să ma duceți la detectorul de minciuni. Nu sunt zvonuri, este adevărul. Mi-a mai povestit că după ce Aaliyah se ducea la culcare, el întreținea relații intime cu mama ei pe canapea”, a adăugat aceasta. 

aaliyah-.jpg

Aaliyah a murit într-un accident aviatic
Foto Getty Images

Lisa nu este singura persoană care a susținut, de-a lungul timpului, că Aaliyah era însărcinată când ea și R Kelly s-au căsătorit. Fostul asistent personal al cântărețului, Demetrius Smith, a mărturisit că l-a ajutat pe acesta să falsifice documentele necesare pentru ca nunta să poată avea loc și să fie în legalitate. „Nu sunt mândru de asta”, a spus Smith. „Le-am falsificat pentru că ea era minoră. Părea extrem de speriată atunci, am vrut să vorbesc cu ea, să o ajut, dar...Știu că am dezamăgit-o”, a adăugat acesta, susținând că bănuia, de asememea, că tânăra de doar 14 ani era însărcinată cu cântărețul, potrivit Mirror, deoarece R Kelly i s-ar fi confesat la un moment dat. 

 

 

Loading...

Citește și

  • R. Kelly are 52 de ani şi de aproape 20 de ani este acuzat că face sex cu minore

    Îngrozitor! Noile dezvăluiri despre viaţa rapperului R.Kelly, în vârstă de 52 de ani, şochează. Timp de peste 20 ani, Robert Sylvester Kelly, pe numele lui real, a avut un comportament sexual deviant şi a abuzat zeci de minore în casa lui din Chicago, care a fost scoasă recent la vânzare cu suma de 3.999.999 de dolari. A înfiinţat o sectă sexuală cu sediul în vila lui din Chicago şi a abuzat tinere cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. Casa a fost scoasă la vânzare şi compania de imobilizare a dezvăluit în premieră încăperile unde au avut loc monstruozităţile.

  • R. Kelly este acuzat de mai multe femei că le-ar fi abuzat sexual. El a mai fost achitat pentru agresiune sexuală și în trecut, însă în urma unui docmentar realizat cu privire la viața artistului, au ieșit la suprafața multe detalii neștiute despre el. În documentarul realizat, mai multe femei l-au acuzat că le-ar fi abuzat sexual și hărțuit.