R. Kelly a început să plângă în hohote în timpul unui interviu! Artistul este acuzat că a violat minore și riscă închisoarea pe viață

r_kelly.jpg

r kelly viol
Lui R. Kelly i-au fost aduse 10 capete de acuzare
Foto: captură video

Controversatul cântăreț R. Kelly a acordat primul interviu după ce a fost acuzat că a violat și abuzat mai multe femei. Artistul R&B susține că este nevinovat și a început să plângă în timp ce vorbea cu prezentatoarea Gayle King, de la CBS NEWS.

„Eu nu sunt așa! În momentul ăsta mă lupt efectiv pentru viața mea”, a spus plângând R. Kelly. Artistul riscă o sentință de 70 de ani, fiind anchetat pentru 10 capete de acuzare. Trei dintre fetele care l-au acuzat pe cântăreț de viol erau minore la momentul când ar fi avut loc abuzurile sexuale, potrivit Daily Mail

Cum se apără R. Kelly: „Cât de prost aș fi să fac așa ceva?”

 

R. Kelly nu și-a putut stăpâni cumpătul în timpul interviului și a început să plângă. El a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse și a specificat că ar fi fost o stupiditate din partea lui să facă așa ceva, având în vedere trecutul pe care îl are. El a mai fost achitat într-un caz de pornografie infantilă, în 2008. Atunci a fost acuzat că a făcut un sex-tape de 27 de minute cu o minoră. Artistul a scăpat în urmă cu 11 ani pentru că victima nu a depus mărturie. 

Una dintre fetele care îl acuză în acest caz avea 14 ani când a întreținut relații sexuale cu R. Kelly. Noile acuzații au ieșit la lumină datorită mișcării #metoo, care le-a dat curaj victimelor să vorbească despre ceea ce au pățit.

Procurorii au înregistrare video

„Nu este drept. Nu sunt adevărate zvonurile despre mine...nici cele vechi, nici cele noi, nici cele viitoare. Nu sunt adevărate! Am avut un caz și am fost achitat. Oamenii tot vorbesc despre trecutul meu și încearcă să adauge lucruri, să inventeze lucruri care să pară reale. Este stupid! Folosiți-vă creierul. Uitați de blog-uri, uitați de ceea ce simțiți față de mine. Dacă vreți să mă urâți, o puteți face, dacă vreți să mă iubiți, la fel. Dar folosiți-vă creierul. Cât de prost aș fi să fac așa ceva? Știind trecutul pe care îl am. Știind toate lucrurile prin care am trecut. Cât de prost aș fi să iau niște copile, să le leg și să le încui în pivnița mea?”, a mai spus artistul în interviu. 

Procurorii au în acest caz și o înregistrare video în care R. Kelly face sex cu o fată de 14 ani. 

Loading...

Citește și

 • R Kelly a fost acuzat de mai multe de 50 de persoane că le-ar fi abuzat, iar toate declarațiile au fost dezvăluite într-un documentar denumit «Surviving R Kelly». Mariajul dintre Aaliyah și R Kelly a fost multă vreme un subiect controversat, care abia acum a fost explicată, iar mai multe detalii au ieșit al iveală cu privire la problemele lor din relație.

 • R. Kelly este acuzat de mai multe femei că le-ar fi abuzat sexual. El a mai fost achitat pentru agresiune sexuală și în trecut, însă în urma unui docmentar realizat cu privire la viața artistului, au ieșit la suprafața multe detalii neștiute despre el. În documentarul realizat, mai multe femei l-au acuzat că le-ar fi abuzat sexual și hărțuit.

 • r kelly

  Cântăreţul R&B R. Kelly (52 de ani) a fost învinuit de abuz sexual, zece capete de acuzare fiind formulate, iar după ce s-a predat poliţiei din Chicago, un judecător a stabilit cauţiunea de 1 milion de dolari, potrivit Variety. Este vorba despre patru victime, dintre care trei, minore, şi de incidente care au avut loc între 1998 şi 2010. Prima înfăţişare în faţa tribunalului este programată pentru 8 martie.

 • r kelly cantaret agresiune sexuala

  Robert Sylvester Kelly, cunoscut sub numele de scenă R. Kelly, este acuzat că a abuzat sexual o fată de la vârsta de 14 ani, învinuirile fiind făcute de o fostă prietenă, Kitti Jones, în documentarul difuzat de BBC3, "R Kelly: Sex, Girls and Videotapes".

 • R. Kelly are 52 de ani şi de aproape 20 de ani este acuzat că face sex cu minore

  Îngrozitor! Noile dezvăluiri despre viaţa rapperului R.Kelly, în vârstă de 52 de ani, şochează. Timp de peste 20 ani, Robert Sylvester Kelly, pe numele lui real, a avut un comportament sexual deviant şi a abuzat zeci de minore în casa lui din Chicago, care a fost scoasă recent la vânzare cu suma de 3.999.999 de dolari. A înfiinţat o sectă sexuală cu sediul în vila lui din Chicago şi a abuzat tinere cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. Casa a fost scoasă la vânzare şi compania de imobilizare a dezvăluit în premieră încăperile unde au avut loc monstruozităţile.

 • r kelly

  Cântărețul Robert Sylvester Kelly, cunoscut sub numele de scenă R. Kelly, este pus în fața mai multor acuzații potrivit cărora, ar abuza sexual și ar sechestra șase tinere femei care ar fi făcut parte din echipa sa de producție muzicală.