Morgan Freeman, învinovățit pentru moartea nepoatei! Actorul a fost acuzat de abuz sexual

morgan-freeman-acuzat-de-abuz-sexual.jpg

Morgan Freeman, acuzat din nou de întreținerea de relații sexuale cu nepoata sa
Foto Getty Images

Numele lui Morgan Freeman, din nou târât prin tribunale! Morgan, care deține una dintre cele mai cunoscute voci de la Hollywood și care a narat și jucat în numeroase filme de succes, a fost acuzat din nou de întreținerea de relații sexuale cu nepoata sa, care era minoră la vremea respectivă. De asemenea, celebrul actor a fost învinovățit chiar de moartea acesteia, presupunându-se că E’Dena Hines a fost ucisă de fostul ei iubit tocmai din cauza faptului că l-ar fi înșelat pe acesta cu bunicul ei.

În cadrul unui nou proces ce-l vizează pe ucigașul E’Denei Hines, Morgan Freeman a fost învinovățit de moartea nepoatei sale și de abuzuri sexuale la adresa acesteia, pe când E’Dena era doar un copil, potrivit Mirror. Într-o declarație emoționantă făcută în fața instanței de către mama celui care a ucis-o pe nepoata lui Freeman, deținutul Lamar Davenport, în timpul procesului, femeia a susținut că actorul „a violat-o pe E’Dena înainte ca aceasta să sfârșească tragic”.

„Morgan Freeman a violat-o și el a făcut ca toate acestea să se întâmple. El a cauzat asta!”, a strigat mama celui condamnat pentru uciderea tinerei, în timp ce era escortată afară din tribunalul din New York unde a avut loc procesul fiului ei. De asemenea, femeia a susținut că Lamar Davenport este nevinovat și că uciderea fostei lui iubite a fost un accident.

morgan-freeman-nepoata-1.jpg

Morgan Freeman, acuzat că și-ar fi abuzat sexual nepoata
Foto Getty Images

Morgan Freeman, acuzat că ar fi întreținut relații intime cu nepoata sa

Davenport a povestit anul trecut exact același scenariu în timpul unui alt proces, susținând că E’Dena Hines avea o relație cu bunicul ei vitreg, starul Hollwoodian Morgan Freeman. Mai mult decât atât, inculpatul a dezvăluit că tânăra i-ar fi trimis chiar și niște mesaje în care îi explica faptul că are sentimente pentru bunicul ei și că ar trebui să ia o pauză de la relația pe care ea și Davenport o aveau la momentul respetiv. 

E’Dena Hines a fost nepoata primei soții a lui Freeman, Jeanette Adair Bradshaw. Davenport, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat după ce a atacat-o pe tânără în 2015, în plină zi, și a înjunghiat-o de 25 de ori până aceasta și-a dat ultima suflare sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

morgan-freeman-nepoata-2.jpg

Foto Getty Images

Morgan Freeman a negat întotdeauna acuzațiile

Zvonuri cu privire la presupusa relație dintre Morgan Freeman și nepoata sa au apărut încă din 2009, când cei de la The National Enquirer au scris prima dată despre asta. Se vehicula chiar, în ziarele de scandal apărute la momentul respectiv, că relația dintre cei doi devenise atât de serioasă încât doreau să o facă publică. Deși teoretic nu sunt rude de sânge, Morgan o știe pe Hines de când ea era doar un copil, și a făcut parte din viața ei ca figură parentală. Atât Freeman, cât și nepoata sa, au negat aceste zvonuri de-a lungul timpului.

Mai mult decât atât, Freeman s-a declarat mereu o figură paternă în viața E’Denei, susținând că el și fiica lui vitregă, mama tinerei ucise, Deena Adair, erau cei care o susțineau financiar pe aceasta. Morgan a crescut-o pe tânără încă de la vârsta de trei ani, după ce părinții ei au divorțat. „Pe parcursul întregii vieți a E’Denei, eu și fiica mea Deena Adair am fost cei care au susținut-o, din punct de vedere financiar, emoțional, mental și fizic”, explica actorul, în urmă cu ceva vreme. Totuși, avocații lui Davenport au susținut pe tot parcursul proceselor că Morgan Freeman și nepoata sa întrețineau relații intime. Instanțele nu s-au pronunțat în acest sens până în prezent, din cauza lipsei dovezilor, probabil, iar Morgan Freeman este în continuare un om liber.

 

Loading...