Nepoata lui Morgan Freeman a fost ucisă! VIDEO

nepoata_morgan_freeman.jpg

nepoata lui morgan freeman e’dena hines
Nepoata lui Morgan Freeman a fost ucisă cu bestialitate, în plină stradă
Foto: Getty

Nepoata lui Morgan Freeman (78 de ani), actrița E’Dena Hines (33 de ani) a fost înjunghiată de 16 ori pe o stradă din Manhattan, în New York. Principalul suspect este chiar iubitul ei,care a fost prins de polițiști, imediat după ce a comis oribila crimă.

Tragedia a avut loc duminică dimineața (16 august). După ce au primit un apel care anunța un atac armat pe o stradă din cartierul Manhattan, din SUA, politiștii au găsit o femeie înjunghiată în zona toracelui, potrivit Mediafax. Ulterior aceasta a fost indentificată ca fiind E’Dena Hines, nepoata lui Morgan Freeman, potrivit Mediafax. A fost dusă la Spitalul Harlem, unde medicii au i-au confirmat decesul.

Nepoata lui Morgan Freeman a fost "exorcizată"

 

Iubitul victimei, Lamar Davenport, a fost reținut de polițiști și a fost dus la un spital psihiatric pentru a fi consultat. Conform martorilor, bărbatul ar fi atacat-o pe nepoata lui Morgan Freeman, considerând că face un „act de exorcism”. E’Dena a fost înjunghiată de 16 ori, în apropierea apartamentului unde locuia. Atacatorul a continuat să o lovească chiar și după ce ea își dăduse ultima suflare. Martorii l-au auzit spunând: "Ieșiți, diavolilor! În numele lui Iisus Hristos", în timp ce o măcelărea pe femeie.

Nepoata lui Morgan Freeman nu avea legături de sânge cu celebrul actor american, însă cei doi erau foarte apropiați. Bunica actriței  E’Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soţie  a lui Morgan Freeman, în perioada 1967 - 1979. Deși nu sunt înrudiți direct, actorul a adoptat-o pe mama ei și era foarte apropiat de nepoata lui vitregă. 

„Steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri şi rugăciuni. Odihnească-se în pace”, a transmis Morgan Freeman, printr-un comunicat.

Nepoata lui Morgan Freeman se întorsese de curând la New York

Nepoata lui Morgan Freeman se întorsese recent la New York.  E’Dena Hines filma o peliculă independentă, intitulată “Landing Up" și era foarte fericită. În iulie, ea a scris pe blogul său că "viața te face să renunți, dar uneori îți dă putere să mergi mai departe. Uneori chiar ai parte de un final fericit". Nepoata lui Morgan Freeman nu a avut parte de finalul pe care îl spera și a sfârșit într-un mod tragic, fiind ucisă de mâinile fostului ei iubit, Lamar Davenport.

Nepoata lui Morgan Freeman a fost acuzată de incest

Nepoata lui Morgan Freeman a fost implicată într-o serie de speculații conform căreia ea era într-o relație cu actorul american, în anul 2012. Freeman a fost nevoit să dezmintă public aceste zvonuri coform cărora avea o relație amoroasă cu  E’Dena Hines. Actorul a fost acuzat că ar fi avut o relație cu nepoata lui vitregă mai bine de un deceniu și că își dorea un copil cu ea.

Loading...

Citește și