Miley Cyrus trece din extremă în extremă după divorț! Ieri de mână cu iubita, azi cu noul iubit!

profimedia-0477865212.jpg

Miley Cyrus pare extrem de fericită alături de noul iubit
Foto: Profimedia

După ce i-a spus „adio” definitiv lui Liam Hemsworth, actorul care i-a fost partener cântăreței din 2009, încă când cei doi au filmat împreună pentru filmul „The last song”, Miley a tot „jonglat” cu relațiile. Acum însă se pare că s-a stabilit alături de cântărețul Cody Simpson, mai tinerel decât ea, cei doi fiind adesea fotografiați în ipostaze romantice.

Ca să uite cât mai repede de divorțul de Liam, care a avut loc la mai puțin de un an de când cei doi și-au rostit jurămintele, fosta vedetă Disney s-a aventurat rapid în noi relații.

Prima relație a fost cu o fată, semn că Miley se cam săturase de băieți, cântăreața prezentând-o întregii lumi pe Kaitlynn Carter (30 ani), cea care i-a fost artistei iubită pentru o scurtă perioadă. Se pare că lucrurile n-au mers însă prea bine pentru cele două într-un final, iar Miley s-a refugiat în cele din urmă în brațele unui coleg de „breaslă”, cântărețul Cody Simpson. 

profimedia-0477864769.jpg

Cody și Miley par din ce în ce mai investiți în relația pe care o au
Foto: Profimedia

Miley Cyrus, ipostaze romantice cu noul iubit, Cody Simpson

Lui Cody i-au crescut admiratorii de când se afișează cu Miley, cei doi publicând poze îndrăznețe împreună și părând mai îndrăgostiți ca niciodată. Și paparazzi i-au surprins pe aceștia recent în public, în ipostaze romantice, părând că artista l-a uitat de tot pe Liam și că se concentrează de acum numai pe viitorul ei cu Cody. Totuși, vedeta nu se poate abține să nu își mai „înțepe” din când în când fostul soț. 

miley_cyrus_si_noua_ei_iubita_1.jpg

Înainte de Cody, Miley s-a întâlnit cu o fată
Foto: Arhivă Click

În câteva filmulețe publicate pe rețelele de socializare, Miley expica: „Există și oameni buni în viața are care să întâmple să fie bărbați. Eu am întâlnit numai unul și el e acum cu mine”, a început Miley, făcând referire la iubitul ei actual, Cody, în vârstă de 22 de ani. „Mereu am crezut că trebuie să îmi placă fetele pentru că aveam impresia că toți bărbații sunt niște nenorociți, dar nu e chiar așa”, a mai explicat ea, complimentându-l astfel pe noul ei iubit și aruncând „cu noroi” în Liam.

Totuși, se pare că și actorul a trecut mai departe. După divorțul de Miley, acesta a fost văzut în public ținându-se de mână cu Maddison Brown, tot actriță. Cei doi au fost văzuți și luând masa împreună și plâmbându-se, iar în presa internațională se vehiculează că aceștia au o relație serioasă. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Miley Cyrus Liam Hemsworth

    Au dat naştere la speculaţii că s-au căsătorit după ce au fost văzuţi purtând verighete pe inelare, recent, în timpul unei călătorii în Gergia, SUA. Şi iată că revista „NW magazine” a confirmat că Miley Cyrus s-a măritat în secret cu Liam Hemsworth.

  • Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se iubesc cu năbădăi de nouă ani

    Ce a distrus căsnicia explozivă a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth se întreabă toată lumea. Anunţul despărţirii lor a provocat un mare şoc aşa cum a dost şi anunţul că se căsătoresc la 23 decembrie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1