Miley Cyrus șochează din nou! S-a fotografiat complet goală, alături de un patruped

miley-cyrus-dezbracata.jpg

Miley Cyrus șochează din nou internetul!
Foto Instagram

Miley Cyrus a stârnit din nou controverse în mediul virtual, după ce a pozat complet goală alături de unul dintre patrupezii săi, pentru a sărbătorii Ziua Internațională a Câinilor.

Miley Cyrus este cunoscută pentru excentricitatea sa, care se manifestă în special în privința aparițiilor sale. Deși la început a pozat într-un „îngeraș” marca Disney, după ce și-a terminat „socotelile” cu postul de televiziune, Miley și-a schimbat comportamentul la 180 de grade și a început să devină, treptat, una dintre fetele rele de la Hollywood.

Miley Cyrus, din nou goală pe internet

Deși s-a crezut inițial că nunta din 2018 cu marea ei iubire, actorul Liam Hemsworth, o va mai tempera pe artistă, se pare că personalitatea ei debordantă iese mereu la suprafață. Fără să mai țină cont de criticile admiratorilor ei, care au fost destul de vehemente de-a lungul timpului, având în vedere transformarea bruscă din cumințica „Hannah Montana” în „rebela Miley”, cântăreața a pozat din nou așa cum a lăsat-o Mama Natură, de data aceasta pulsând și alegându-și un partener mai..neobișnuit pentru o astfel de fotografie.

miley-cyrus-dezbracata-caine.jpg

Miley Cyrus s-a forografiat dezbrăcată alături de câinele ei
Foto Instagram

Fiind cunoscută drept o mare iubitoare de animale, Miley a decis să serbeze Ziua Internațională a Câinilor printr-o poză alături de un patruped, însă ipostaza aleasă de vedetă a fost însă cea care i-a cam încurcat pe admiratorii ei, unii dintre ei considerând nepotrivită imaginea, având în vedere că artista era complet dezbrăcată.

„Ce naiba se întâmplă în poza asta? Oprește-te din așa ceva până nu îl sperii pe Liam de tot”, „Mă mir că nu ai pus câinele chiar între picioare”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de artistă.

Miley Cyrus este o împătimită a aparițiilor golașe și nu de puține ori și-a încântat fanii cu astfel de ipostaze. De data aceasta însă, vedeta a creat adevărate controverse. Cântăreața s-a lăsat fotografiată pe un șezlong, pe plajă, alături de patrupedul său, și a renunțat complet la haine, postură care nu a fost tocmai apreciată în mediul virtual. Internauții au început imediat să glumeasă pe seama artistei, însă au existat și persoane care nu au găsit nimic deranjant la imaginea cu pricina.

miley-cyrus-liam-hemsworth.jpg

Miley și Liam și-au jurat iubire veșnică în fața altarului
Foto Instagram

Miley Cyrus s-a căsătorit în 2018

După o relație controversată, cu împăcări și despărțiri, ce durează încă din 2011, Miley Cyrus s-a căsătorit cu Liam Hemsworth recent, aproape în secret, într-o ceremonie restrânsă. Petrecerea, organizată la casa lor din Tennessee, a fost un intimă şi doar familia şi prietenii foarte apropiaţi au participat. Într-una dintre puţinele imagini publicate pe site-urile de socializare, Miley şi Liam apăreau fericiți în faţa tortului, iar în spate putea fi observat decorul specific nunților.

 

 

Loading...

Citește și

  • miley cyrus los angeles restaurant

    Păcătoasa Miley Cyrus s-a cuminţit în ultimii ani, iar imaginile în care apărea despuiată şi fuma iarbă sunt de domeniul trecutului. Minunea a făcut-o Liam Hemsworth, cel care i-ar fi devenit şi soţ în secret, iar după împăcarea cu marea iubire, cântăreaţa nu şi-a schimbat doar atitudinea, ci şi stilul de viaţă.

  • miley cyrus

    Chiar dacă zilele ei de fată rebelă păreau că au trecut și că a adoptat o viață mai liniștită, Miley Cyrus demonstrează că îndrăzneața de altădată iese la suprafață din când în când. În timpul liber stă îmbrăcată în haine lejere, dar pe covorul roșu strălucește.