Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit! Actorul are «inima frântă»

miley-cyrus-liam-hemsworth-vanity-fair-2018.jpg

miley cyrus liam Hemsworth petrecere vanity fair 2018
În martie, Miley Cyrus şi Liam Hemsworth pozau în cuplul perfect, la petrecea Vanity Fair
foto: Hepta

Miley Cyrus (25 de ani) şi Liam Hemsworth (28 de ani) au decis să anuleze nunta şi şi-au spus adio. Motivul? Cântăreaţa vrea să se distreze şi spune că e prea tânără pentru a deveni mămică, în timp ce actorul îşi doreşte enorm un copil. Surse apropiate cuplului au declarat pentru presa de peste Ocean că australianul are „inima frântă”.

S-au iubit, s-au logodit, s-au despărţit şi iar s-au împăcat! De data asta, separarea pare a fi devenită şi asta pentru că australianul Liam Hemsworth îşi doreşte cu ardoare să-şi întemeieze o familie, în timp ce Miley se gândeşte doar la distracţie.

miley-cyrus-los-angeles.jpg

miley cyrus los angeles restaurant
Miley şi-a prins părul într-un coc neglijent şi avea un look fresh şi natural
foto: Hepta
 

Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi s-au certat de mai multe ori din acest motiv și într-un final au decis să anuleze nunta, scrie Mirror.

Miley Cyrus, cerută de nevastă de Liam Hemsworth

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul ”Ultimul cântec”,  în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni. În mai 2012, actorul a cerut-o de nevastă pe Miley şi i-a oferit un inel cu un diamant de 3,5 carate. “Sunt foarte fericită că m-am logodit şi abia aştept să am o viaţă lungă şi fericită alături de Liam”, a declarat atunci cea care i-a dat viaţă personajului Hannah Montana. Un an mai târziu s-au despărţit, iar Miley s-a schimbat radical. A început să şocheze cu videoclipurile sale, să apară aproape goală şi să mimeze sexul pe scenă în faţa fanilor, dar şi să se drogheze la greu.

miley-cyrus.jpg

miley cyrus sedinta foto
După ce s-a împăcat cu Liam, Miley a renunţat la droguri şi revenit la look-ul de fată cuminte
foto: Hepta

 

Când toată lumea credea că a pierdut controlul, s-a întâmplat minunea. Miley şi Liam s-au împăcat în 2016, iar artista s-a cuminţit şi a renunţat la droguri.

În mai 2017, Miley apărea pe coperta revistei Billboard într-o ţinută diafană, de zână, machiată discret, cu o privire inocentă şi doar tatuajele mai aminteau de fata rebelă. Ea declara atunci că viaţa i s-a schimbat complet de când s-a împăcat cu actorul Liam Hemsworth.

“Ştiu că e o nebunie, dar nu am mai fumat «iarbă» de trei săptămâni. Pentru mine e cea mai lună perioadă. Şi nici nu mai beau. Sunt complet curată acum”, a declarat Miley, potrivit Daily Mail.

miley-cyrus-liam-hemsworth.jpg

miley cyrus liam Hemsworth instagram
În ultimii trei ani, cei doi au fost de nedespărţit
foto: Instagram

 

Miley a început să poarte din nou inelul de logodnă oferit de Liam în 2012 şi cei doi s-au mutat împreună.

Liam Hemsworth a plecat în Australia, iar Miley şi-a sters toate pozele de pe Instagram

Când toată lumea aştepta nunta, a căzut bomba. Cei doi s-au despărţit recent şi nu mai locuiesc împreună. Artista stă cu părinţii în Malibu, în timp ce Liam s-a retras în ţara natală, Australia. Miley şi-a sters recent toate pozele de pe Instagram. Deocamdată, cei doi doi actori nu au făcut niciun comentariu despre despărţire.

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1