Mickey Rourke a luat-o razna în izolare? Ia uitați ce program de carantină și-a făcut

mickey_rourke_izolare_in_los_angeles.jpg

Mickey Rourke, 67 de ani, se plictisește groaznic acasă, dar nu iese din autoizolare
Mickey Rourke, 67 de ani, se plictisește groaznic acasă, dar nu iese din autoizolare
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Actorul Mickey Rourke, în vârstă de 67 de ani a luat-o razna în izolare? Cam asta se întreabă fanii lui după ce au văzut ultimele fotografii postat de starul care are o avere estimată la 18 milioane de dolari. El pare să fi dat în mintea... cățeilor lui din rasa pomeranian, chow-chow și chichuahua și se tăvălește cât e ziua de lungă pe gazonul din fața vilei lui din Los Angeles.

Actorul de 67 de ani s-a autoizolat voluntar, la domiciliu, de mai bine de o săptămână ca măsură de precauție pe timpul epidemiei de COVID-19 sau SARS CoV-2. Mickey Rourke face mușchi în garaj și apoi se relaxează tăvălindu-se pe gazon cu mini-cățeii din ogradă.

Mickey Rourke trage de fiare și își alintă cățeii în carantină

Mickey Rourke are o avere de 18 miioane și în 2017 și-a cumpărat un apartament de lux de aproape 10 milioane în New York. Norocul lui a fost că epidemia care a îngrozit planeta nu l-a prins în metropola lovită grav de virusul ucigaș. El se afla cu iubita lui Anastasia Makarenko, de 33 de ani, un fotomodel de origine rusă de care s-a îndrăgostit în 2009, la vila lor din Los Angeles, California. După ce a auzit primele semnale de alarmă, Rourke a decis să nu mai părăsească domiciliul, având în vedere că este în grupa de vârstă cu risc ridicat. Cea care face cumpărăturile este chiar iubita lui.

Citește și:

Mickey Rourke şi imaginea cu care şochează. Actorul din "9 săptămâni şi jumătate" s-a transformat total

Mickey Rourke face foamea timp de 10 zile. Vrea să arate cât mai bine

A ținut post negru timp de 10 zile

Mickey Rourke a șocat planeta în urmă cu mai bine de două luni când a ținut un post negru extrem de solicitant. El a băut numai apă, fără să mănânce nimic, timp de 10 zile pentru a-și detoxifia organismul. Deși nu le-a recomandat admiratorilor lui să îi urmeze exemplul, el a explicat că face acest lucru pentru că ”a exagerat cu alcoolul, drogurile și țigările” în tinerețe, după ce și-a încetat cariera de boxer începută în 1979.

mickey_rourke_abdomene.jpg

Mickey Rourke face abdomene și își învață fanii să își sculpteze trupul pe perioada izolării
Mickey Rourke face abdomene și își învață fanii să își sculpteze trupul pe perioada izolării
foto: Instagram

Se filmează când trage de fiare

Urmând exemplul alto staruri de la Hollywood (Arnold Scwarzenegger, Sylvester Stallone, Jason Statham și chiar Jessica Alba), Rourke s-a apucat să își învețe fanii să facă mușchi pe perioada izolării la domiciliu. Are în garaj o bancă pentru abdomene, bandă de alergat, bicicletă, gantere și haltere pe care le umple de sudoare în fiecare zi.

mickey_rourke_tavalit.jpg

Mickey Rourke se gudură ca un copil pupându-se cu toți mini-cățelușii lui
Mickey Rourke se gudură ca un copil pupându-se cu toți mini-cățelușii lui, la finalul antrenamentului
foto: Instagram

La finalul antrenamentului, se tolănește cât este de lung (1,80 metri) pe gazon și se joacă ore în șir cu mini-cățelușii lui. Mickey Rourke s-a născut la 16 septembrie 1952 în Schenectady, New York. A fost însurat cu Debra feuer între 1981 și 1989 și apoi cu Carre Otis între 1992 și 1998.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1