Mickey Rourke face foamea timp de 10 zile. Vrea să arate cât mai bine

15_profimedia-0483277322.jpg

Mickey Rourke s-a decis să ţină postul negru ca să arate mai bine
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Vrea să arate cât mai bine! Mickey Rourke s-a decis să ţină post negru timp de zece zile în acest scop. Starul este convins că, astfel, va avea un trup mai frumos. În toată această perioadă bea doar apă.

La vârsta de 67 de ani, Mickey Rourke are o iubită mult mai tânără. Este topit după rusoaica Anastasia Makarenko, de numai 33 de ani, împreună cu care trăieşte de zece ani. Actorul, cunoscut mai ales datorită rolului din filmul “Luptătorul”, vrea să arate cât mai bine pentru ea. De aceea s-a apucat, deja, de patru zile, să ţină postul negru. Rourke zice că, dacă nu mănâncă nimic şi bea doar apă, corpul său va arăta mai bine, va scăpa de grăsime şi va fi mai musculos. În plus, postul negru îl va ajuta să-şi detoxifieze organismul, îi va îmbunătăţi metabolismul, aparatul său cardiovascular va fi mai sănătos, îi va scădea tensiunea şi va scăpa de trigliceridele din sânge.

Actorul, cu averea de 15 milioane $, spune că are mare încredere în postul negru, fiindcă mai multe studii au arătat că aceia care îl practică prezintă un risc mai scăzut de a face cancer, boli de inimă şi diabet. Însă specialiştii atrag atenţia că lipsirea de hrană trebuie să fie supravegheată de medic, dacă durează mai mult de 24 de ore. Un post negru pe parcursul a multe zile poate duce la prea mult slăbit, la deshidratare, fiindcă apa se ia şi din hrană, dureri de cap, constipaţie, hipotensiune, stări de leşin şi poate agrava bolile existente.  

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1