Manechinul transsexual Talulah Eve, fără lenjerie intimă pe covorul roșu! Toți au rămas mască

talulah-eve.jpg

Talulah Eve
Talulah Eve a purtat o ținută provocatoare
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Modelul transexual Talulah Eve (24 de ani) a venit fără lenjerie intimă pe covorul roșu, la premiera filmului britanic „Fanatical”, în Londra. Curajoasă din fire, mulatra a purtat un maiou extrem de scurt și o fustă argintie care se leagă într-o parte. Deși ținuta i-a lăsat la vedere foarte multă piele, Talulah a simțit nevoia să nu își pună lenjerie intimă, iar asta a dat naștere unui moment jenant pe covorul roșu.

Talulah Eve a fost surprinsă în momente mai puțin plăcute. În timp ce poza pe covorul roșu, toată lumea a putut vedea că ea nu a purtat lenjerie intimă, la premiera filmului „Fanatical”. Ținuta sexy a manechinului a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit focoasa șatenă. De origine britanică, Talulah Eve a devenit cunoscută pentru povestea ei de viață, ca model transsexual. Fiind unul dintre puținele manechine trans din industrie, s-a confruntat de la început cu prejudecățile oamenilor, însă nu s-a lăsat doborâtă. 

talulah-eve-1.jpg

Talulah Eve
Talulah Eve, la premiera filmului „Fanatical”
Foto: Profimedia

„Îmi uram corpul masculin!”

Talulah Eve a fost norocoasă că a avut sprijinul familiei, deși la început rudele ei au fost reticente. Acum, ea se bucură de un real succes în cariera de model și spune că schimbarea de sex a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viața ei.

„M-am născut bărbat, dar niciodată nu m-am regăsit în această imagine. Uram corpul meu masculin și îmi ascundeam părțile intime. A fost un sentiment ciudat. Mereu m-am îmbrăcat în haine de femei. Am început să mă gândesc serios la o schimbare de sex la vârsta de 19 ani, când am început să iau hormoni. Sânii mei au început să îmi crească și acum sunt o cupa D dublă, în mod natural. Aveam încă trăsături masculine, dar bărbații începuseră deja să-mi acorde atenție. Atunci mi-am dat seama că îmi doresc cu adevărat să fiu femeie”, a povestit Talulah Eve pentru revista Glamour.

 

Citește și

Fostă miss, fără lenjerie intimă la un eveniment! Toți au amuțit când au văzut-o

Fotografii de la Cannes au rămas șocați! Modelul Ngoc Trinh, fără lenjerie intimă într-o rochie transparentă

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

  • ana maria mocanu fara chiloti emisiune

    Lenjeria intimă nu mai este un accesoriu nelipsit din garderoba domnişoarelor, cel puţin nu din cea a asistentelor tv, care apar pe sticlă aproape dezbrăcate. Aşa s-a întâmplat şi marţi seara, când Ana Maria Mocanu a ridicat gradele în platoul emisiunii lui Dan Capatos. Roşcata şi-a "uitat" chiloţii în dulap cu intenţie căci la ţinuta transparentă, vedeta se jură că nu ar fi putut să-i poarte.

  • lady gaga portret

    Lady Gaga știe, cu siguranță, cum să se facă remarcată. Pentru promovarea primului rol important într-un film, artista a ales o rochie-pardesiu din piele neagră. Lady Gaga a părut că nu poartă chiloți, așa că, atunci când a pășit, s-a văzut tot, iar fotografii nu au ratat momentul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1