Fostă miss, fără lenjerie intimă la un eveniment! Toți au amuțit când au văzut-o

adrola_dushi_hp.jpg

Adrola Dushi
Adrola Dushi a fost Miss Albania în 2012
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Adrola Dushi (26 de ani), fosta Miss Albania, a fost în centrul atenției la un eveniment monden recent. Superba brunetă a purtat o salopetă transparentă cu cristale și perle aplicate, care nu a lăsat prea mult loc imaginației.

Adrola Dushi a uimit pe toată lumea când a apărut pe covorul roșu. Manechinul a purtat o ținută demnă de o fostă Miss Albania. Vedeta a optat pentru o salopetă transparentă semnată de Albina Dylan, pe care au fost aplicate mii de cristale și de perle.

Adrola Dushi a purtat o salopetă plină cu cristale și perle

adrola-dushi.jpg

Adrola Dushi
Foto: Instagram

 

Ținuta a fost completată de o capă cu trenă, în aceeași tendință. Pentru acest outfit ieșit din comun, Adrola Dushi a renunțat la sutien. Evident, nimeni nu s-a plâns! Superba brunetă a întors numeroase capete, bărbații amuțind în prezența ei. Adrola Dushi a fost Miss Albania în 2012 și a participat la Miss Universe. În continuare, ea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Albania. Manechinul are sute de mii de urmăritori pe Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce face. De asemenea, bruneta este un manechin de succes în țara ei natală. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pèr me tè bukuren @adroladushi sparkly jumpsuit by #albinadyla #makeup by @arber_bytyqi_mua

A post shared by Albina Dyla (@albinadylaa) on

 

 

Loading...