Madonna și-a scrântit genunchiul și a anulat două concerte, la recomandarea doctorului

madonna_deschidere.jpg

madonna new york
Madonna, 61 de ani, a fost surprinsă șchiopătând prin New York
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Madonna a fost nevoită să anuleze concertul de luni, 7 octombrie, după ce s-a accidentat la genunchi. Cântăreața în vârstă de 61 de ani trebuia să susțină un spectacol în cadrul turneului ”Madame X” la BAM Howard Gilman Opera House, din New York. Madonna a fost obligată de doctor să își ia trei zile de concediu medical și să nu revină în turneu decât cel mai devreme joi, 10 octombrie.

Madonna a fost obligată să se odihnească timp de trei zile după ce și-a scrântit un genunchi în timpul antrenamentelor. Conform contactmusic.com, diva de 61 de ani care are o avere estimată la peste 850 de milioane de dolari s-ar fi forțat prea tare în timpul repetițiilor și ar fi simțit o durere în spatele genunchiului, la ligamentul încrucișat. Pentru a evita o accedentare mai serioasă, doctorii i-au recomandat trei zile de pauză. ”Din nefericire, concertul Madonnei din cadrul turneului Mademe X de luni, 7 octombrie, de la BAM Howard Gilman Opera House, din New York, va fi amânat din cauza unei probleme de sănătate. Dar Madonna va reveni pe scenă joi, 10 octombrie”, s-a arătat într-un comunicat remis de organizatorii turneului. Fanii aeu fost încurajați să își păstreze biletele pentru a putea intra la concertul care va fi replanificat.  

profimedia-0475380359.jpg

madonna new york
Madonna, de nerecunoscut după accidentarea la genunchi dinaintea concertului din New York
foto: Profimedia

Citește și:

Madonna, incredibil de elastică la 61 de ani

Câți bani a primit Madonna pentru a cânta la Eurovision 2019

A împlinit vârsta de 61 de ani, la 16 august, dar nu vrea să se retragă

Madonna a explicat că a luat decizia de a nu urca pe scenă decât după ce se vindecă pentru că ”vrea să le ofere spectatorilor o experiență de neuitat”. Criticii susțin că punctul forte al turneului Madame X este partea de coregrafie. Ea are o avere estimată la peste 850 de milioane de dolari. A mai fost căsătorită cu Sean Penn, între 1985 şi 1989 şi a adoptat 4 copii, David Banta (13 ani), Mercy James (13 ani) şi Stelle şi Estere de 6 anişori.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1