Câți bani a primit Madonna pentru a cânta la Eurovision 2019

madonna-maluma.jpg

Madonna va cânta la Eurovision pe bani frumoși
Foto Instagram

Eurovision Song Contest 2019 începe în seara aceasta cu prima semifinală, iar surprizele se țin lanț. După aflarea veștii ca Madonna va concerta în cadrul finalei de la Tel Aviv, a fost un singur pas până la aflarea sumei pentru care ea a acceptat să facă acest lucru pe data de 18 mai.

În seara aceasta va avea loc prima semifinală Eurovision, iar 17 țări se vor întrece în show-uri și în piese pentru a reuși să obțină un loc în marea finală de sâmbătă.

Madonna a primit sute de mii de lire sterline pentru a cânta la Eurovision

Madonna va interpreta două piese la Eurovision 2019, iar pentru acest lucru ea va primi o sumă exorbitantă care sare de 700 de mii de lire sterline. Potrivit theguardian.com, Madonna ar fi remunerată cu 765,000 de lire sterline pentru a cânta în finala Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Această sumă ar fi finanțată de israelianul-canadian Sylvan Adams, un bilionar care în trecut a mai sponsorizat și alte evenimente de importanță asemănătoare care s-au desfășurat tot în Israel. El a declarat pentru presa locală că acest gest, de a finanța prestația Madonnei la Tel Aviv, ar ajuta imaginea Israelului la nivel global.

Madonna se pregătește să lanseze cel de-al 14-lea album din cariera ei muzicală, iar de curând ea a lansat o piesă cu Maluma, care s-a bucurat de un real succes.

 

Cine este Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019

Ester Peony a convins publicul din România că piesa ei, «On a sunday» merită să ne reprezinte țara la cel mai cunoscut concurs muzical la nivel European, și ajunsă și în fața publicului internațional, Ester Alexandra Crețu (25 de ani) a primit multe aprecieri. Ester Peony este o cântăreața și o compozitoare de origine româno-canadiană, iar anul acesta ne va reprezenta țara la Tel Aviv, acolo unde se organizeaza în acest an show-ul.

Ester Peony s-a născut la Câmpulung, dar și-a petrecut copilăria în Canada, unde a studiat Jazz-ul chiar de la vârsta de 8 ani. Patru ani mai târziu s-a întors în România şi s-a înscris la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia Pian. La 13 ani  ea s-a transferat la secţia Chitară clasică până în clasa a IX-a, când şi-a continuat studiile la secţia Canto clasic.

În anul 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor coveruri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor, dar şi piatra de temelie către semnarea unui contract cu o casă de discuri din România.

Ester Peony formează un cuplu cu Alexandru Şerbu, producătorul piesei „On a Sunday”.

 

Loading...

Citește și

  • madonna

    Madonna, în vârstă de 60 de ani, este regina incontestabilă a muzicii pop, cu o carieră de aproximativ patruzeci de ani și peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Artista care nu este străină controverselor, a acordat un interviu plin de sinceritate publicației britanice British Vogue, în care a vorbit despre aspectele mai puțin știute ale vieții sale, dar și despre lupta constantă pe care a purtat-o și continuă să o poarte împotriva prejudecăților. Iată ce mărturisiri a făcut!

  • A ajuns la o vârstă a maturităţii, dar încă e sexy! Madonna împlineşte 60 de ani la 16 august. Cântăreaţa intră în rândul celebrelor sexagenare care arată încă bine, cum ar fi Michelle Pfeiffer, Sharon Stone şi Andie MacDowell.