Lily Rose Depp face dezvăluiri: ”Celebritatea e un efect idiot”

Lily Rose Depp

Lily Rose Depp e pasionată de actorie
A jucat deja în 15 filme
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Fiica lui Johnny Depp, Lily Rose Depp, face dezvăluiri: ”Celebritatea e un efect idiot la ceea ce îmi place să fac”. Deocamdată nu e o prioritate pentru ea să joace cu tatăl său.

La vârsta de 21 de ani, Lily Rose Depp face dezvăluiri: ”Celebritatea e un efect idiot la ceea ce îmi place să fac”, a spus ea recent într-un interviu pe care l-a acorday pentru Entertainment Tonight. Fiica actorului Johnny Depp a jucat deja în 15 filme, deși este atât de tânără. Ea este pe afișul filmului ”Voyagers”, care va avea premiera în cinematografele americane la 9 aprilie. Este un film semnat de Neil Burger, care redă povestea a 30 de copii trimiși în spațiu în cadrul unei misiuni de populare a unei planete recent descoperite.

lily-rose-depp-indragostita-de-leonardo-dicaprio

Lily-Rose Depp, sărut fierbinte cu o fată

 

Nu spune niciodată nu

 

Întrebată dacă va juca într-un film împreună cu celebrul său tată, Lily Rose Depp a spus că acest lucru nu este o prioritate pentru ea. Însă ”nu trebuie să spui niciodată nu”. ”Nu este ceea ce mă interesează în primul rând. Mă interesează genul de personaj pe care pot să-l joc, povestea și tot restul. Îmi place să lucrez cu mari actori”, a spus tânăra. ”Sunt pasionată de actorie și mă simt privilegiată să mă trezec și să pot face ceea ce îmi place”, a adăugat ea. Au existat bârfe că Lily Rose a făcut o pasiune pentru Leonardo DiCaprio, fapt care l-ar fi supărat mult pe celebrul ei tată. După intervenția lui Depp, Dicaprio, ar fi înțeles să se țină departe de fiica acestuia. Lily Rose Depp face dezvăluiri: ”Celebritatea e un efect idiot”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1