Lily-Rose Depp, îndrăgostită de Leonardo DiCaprio?

Lily-Rose Depp Leonardo DiCaprio

Lily-Rose Depp și  Leonardo DiCaprio ar avea o relație secretă
revista ”Oops” a făcut dezvăluirile

Actrița Lily-Rose Depp (21 de ani) s-ar fi îndrăgostit de Leonardo DiCaprio, de 45 de ani. Afirmația-bombă este susținută de revista franceză ”Oops”.

Lily-Rose Depp este îndrăgostită de Leonardo DiCaprio? Fiica actorului Johnny Depp (57 de ani) și a cântăreței Vanessa Paradis(47 de ani) preferă bărbații mai vârstnici. Revista ”Oops” susține că ar exista deja o relație secretă între tânără și starul care este mai în vârstă cu numai doi ani decât mama ei. Însă DiCaprio este, oficial, în cuplu cu actrița Camila Morrrone, de 23 de ani. Lily-Rose Depp nu a vrut să facă nici un comentariu și nici nu a negat că ar avea o pasiune ascunsă pentru DiCaprio.

Câştigători Premiile Oscar 2016: Totul despre Leonardo DiCaprio

Adio, sex simbol! Leonardo Dicaprio s-a afișat cu iubita tinerică, dar și cu burta imensă, pe plajă!

Leonardo DiCaprio schimbă femeile ca pe şosete

Deşi a trecut de vârsta de 40 de ani, Leonardo DiCaprio preferă să rămână cel mai mare crai de la Hollywood. Prin patul lui au trecut numeroase fete frumoase, între care se numără românca Mădălina Ghenea, care l-a cucerit în 2011, Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton, Toni Garrn şi multe alte fotomodele. Lily-Rose Depp este îndrăgostită mai nou de Leonardo DiCaprio susține revista ”Oops”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1