Leonardo DiCaprio și-a tras iubită tinerică! Cine este bruneta de 21 de ani și ce legătură are cu Al Pacino

leonardo-dicaprio-camila-morrone.jpg

Leonardo Dicaprio se iubește cu Camila Morrone
Leonardo Dicaprio preferă femeile mult mai tinere decât el
Foto: Profimedia

Leonardo Dicaprio (44 de ani) este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Actorul se iubește de un an cu o tânără actriță de 21 de ani pe nume Camila Monrrone, dar și-a ținut relația departe de ochii presei.

Asta nu a durat mult, pentru că recent cei doi au fost surprinși împreună pe o stradă din Hollywood. Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost împreună la cumpărături în West Hollywood, joi (7 martie). Îmbrăcați lejer, cei doi porumbei nu au vrut să atragă atenția, dar ochii vigilenți ai paparazzilor americani nu i-au ratat.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone se iubesc de un an

leonardo_dicaprio_cu_iubita_profimedia-0417981603_1.jpg

Leonardo Dicaprio și Camila Morrone, împreună pe stradă
Leo și Camila și-au ținut relația departe de ochii presei
Foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio a vrut să-și ascundă fața cu o șapcă, însă nu a reușit. Tânăra lui iubită a ieșit la cumpărături într-o fustă de blugi, un tricou alb, o geacă din denim și o geantă Chanel. Cei doi îndrăgostiți s-au ținut de mână pe stradă și au părut mai îndrăgostiți ca niciodată. Actorul urmează să se întoarcă pe marile ecrane, după o pauză de patru ani. El va putea fi văzut în cinematografe din 26 iulie, în filmul Once Upon A Time in Hollywood, regizat de Quentin Tarantino. 

Camila Morrone este fiica lui Al Pacino

Camila Morrone este și manechin. Superba brunetă a fost în cataloagele Victoria's Secret , a defilat pentru Moschina și a fost pe coperta revistei Vogue din Turcia. Potrivit presei americane, bruneta este fiica vitregă a lui Al Pacino. Leonardo Dicaprio și celebrul star american sunt prieteni de un deceniu, deci o cunoaște pe actuala lui iubită de la 10 ani. 

Loading...
 
 

Citește și

  • leonardo dicaprio

    Oglinjoară vreau să aud, cine are mai mic penis de la Hollywood? Tabloidul britanic „The Sun” în colaborare cu site-ul Mr. Skin a analizat 8.000 de scene nud din filmele americane pentru a realiza în premieră topul celor mai bine dotaţi actori. La polul opus, publicaţia britanică a realizat şi clasamentul celor mai slab dotaţi. Leonardo DiCaprio, în vârstă de 44 de ani, a reuşit să ocupe locurile fruntaşe în topul ruşinii, iar Michael Fassbender, în vârstă de 41 de ani, a ieşit cel mai dotat.

  • leonardo Dicaprio actor hollywood

    Leonardo DiCaprio (43 de ani) are un nou cuibuşor de nebunii. Vila pe care tocmai a cumpărat-o în cartierul Los Feliz din Los Angeles are cinci băi, opt dormitoare şi a costat aproape 5 milioane de dolari. O sumă infimă dacă stăm să ne gândim că starul hollywoodian are o avere de peste 250 de milioane de dolari.