Leonardo DiCaprio nu se mai ascunde! Și-a scos iubita tinerică la plimbare

leonardo_dicaprio1_hepta_3594906.jpg

leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au evitat până acum să fie fotografiați împreună la lumina zilei
foto: Hepta

Leonardo DiCaprio și iubita lui, actrița Camila Morrone, s-au afișat pentru prima oară împreună la lumina zilei, la o plimbare prin New York. Cei doi au o relație de la sfârșitul anului trecut, dar până acum au evitat să fie fotografiați împreună.

Leonardo DiCaprio (43 de ani) și Camila Morrone (20 de ani) au fost surprinși de paparazzi la o plimbare prin West Village marți, 15 mai.

Actorul purta o șapcă de baseball, un tricou alb și jeanși suflecați până aproape de genunchi. Cu barbă de câteva zile, încălțat în teniși albi și cu un hanorac alb legat în jurul mijlocului, Leo mima bine indiferența față de partenera lui, actriță și fotomodel în devenire.

Camila a avut grijă să se asorteze cu celebrul ei iubit, alegând o pereche de pantaloni de camuflaj, un tricou alb, înnodat deasupra buricului și teniși albi.

leonardo dicaprioZoom
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au o relație de la sfârșitul anului trecut
foto: Hepta

 

Primele zvonuri despre o relație între cei doi au apărut anul trecut, la mijlocul lunii decembrie, când actorul a fost văzut părăsind locuința Camilei. În ianuarie, Leo și Camilla au fost în vacanță împreună, apoi au participat la petrecerea de 60 de ani a lui Ellen DeGeneres și s-au distrat la concertul lui Eminem de la Coachella.

Mama Camilei, Lucila Sola (42 de ani), are o relație cu actorul Al Pacino (72 de ani) din 2009, iar tatăl ei, Maximo Morrone, este un fost fotomodel și actor.

loading...
Loading...

Citește și