Kourtney Kardashian a împlinit 40 de ani. Ce tort scandalos a avut la petrecerea de ziua ei!

kourtney_kardashian.jpg

kourtney kardashian
Kourtney Kardashian a împlinit 40 de ani, dar arată de 20
Foto: arhivă personală

Kourtney, cea mai mare dintre surorile Kardashian-Jenner, a împlinit 40 de ani, ocazie cu care a avut loc o petrecere grandioasă. Pe lângă sticle de tequila de 200 de dolari bucata pentru fiecare dintre invitați, piesa de rezistență a fost un tort imens ce o înfățișa goală pe sărbătorită.

De câțiva ani încoace, Kourtney s-a dedicat total unui stil de viață sănătos și sportului, pe care îl practică cu religiozitate. Tocmai de aceea, nu e de mirare de ce se simte atât de confortabil să pozeze nud, având în vedere că le poate face concurență fetelor mai tinere cu 20 de ani. Pentru a înfățișa trupul perfect al lui Kourt, una dintre surprizele serii a fost un tort care o înfățișa goală pușcă, acoperit numai în părțile esențiale cu ceea ce ar fi vrut să pară spumă.

kourtney_kardashian_tort.jpg

kourtney kardashian tort
Kourtney Kardashian a avut un tort care o înfățișează goală pușcă
Foto: arhivă personală

 

Kim Kardashian a fost cea care a ținut la curent fanii celebrei familii cu cele mai importante momente de la petrecerea ținută în casa mamei lor, Kris Jenner. Tot Kim a arătat și imagini cu tortul sărbătoritei, dar și ce invitați celebri au participat. Nu au lipsit toate surorile, dar nici fostul iubit al lui Kourtney, Scott Disick, cu care focoasa brunetă are trei copii.

kourt_kardashian.jpg

kourtney kardashian tort
Și din spate, priveliștea a fost admirată de invitați
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și