Kim Kardashian: «Kanye West miroase a bani!»

kim-kardashian-kanye-west-miros-bani.jpg

Kim Kardashian eveniment los angeles noiembrie 2018
Kim Kardashian spune că soţul ei, Kanye West, miroase a bani
Foto: Guliver/ Getty Images

Ca să-l mai înveselească puţin pe Kanye, supărat că artista Lorde l-a acuzat de furt, Kim Kardashian şi-a complimentat soţul spunând că “miroase…a bani”.

Ştim cu toţii expresia de origine romană “banii nu au miros.” Ei bine, pentru Kim Kardashian nu este valabilă. Pentru starleta de 38 de ani, banii au miros, unul asemănător cu cel emanat de soţul ei, rapperul Kanye West (41 de ani).

Kim Kardashian: «Kanye West miroase a bani!»

Într-un interviu oferit publicaţiei The Cutt, bruneta a declarat a avut numai cuvinte de laudă la adresa soţului ei. “Miroase a bogat. Nu ştiu să explic… a om bogat, are miros de bani”, a declarat Kim, potrivit Daily Mail.

kanye-west-septembrie-2018.jpg

kanye west eveniment septembrie 2018
Kanye West a supărat-o pe Lorde
Foto: Guliver/ Getty Images

Lorde l-a acuzat pe Kanye că i-a furat ideea unui show

Kanye a fost acuzat recent că a furat ideea unui show de la mai tânăra artistă Lorde (22 de ani). Kanye şi Kid Cudi au făcut show la un carnaval în Los Angeles şi au cântat într-o cutie de sticlă rectangulară, asemănătoare cu cea folosită de Lorde pentru show-ul ei “Melodrama”.

lorde-concert-barcelona.jpg

lorde concert barcelona aprilie 2018
Lorde l-a ironizat pe Kanye pe Instagram
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Supărată, Lorde a postat pe InstaStories un mesaj ironic. “Sunt mândră de treaba pe care am făcut-o şi totodată flatată că sunt o sursă de inspiraţie pentru alţi artişti, care s-au decis să încerce acelaşi lucru. Dar nu fura – nu de la o femeie – nu în 2018”, a scris Lorde.

Kanye West şi Kim Kardashian s-au căsătorit în 2014. Cei doi au împreună trei copii: North, Saint şi Chicago, ultimul fiind făcut cu ajutorul unei mame-surogat. Recent, Kanye şi Kim au rămas fără locuinţa de lux din California, după ce un incendiu de vegetaţie a făcut-o scrum.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1