Lady Gaga şi Kim Kardashian, evacuate din calea flăcărilor din California

15_foto1-6col-180-guliver_gettyimages-1059811608.jpg

Seceta din septembrie a pregătit terenul pentru dezlănţuirea Iadului pe pământ
fotografii: Gettyimages/ EPA

Scene de coşmar în paradisul vedetelor din California! Nu mai puţin de 25 de persoane şi-au pierdut viaţa în incendiile de vegetaţie care au izbucnit joi, 8 noiembrie, în California. Peste 300.000 de persoane au fost evacuate de urgenţă, printre ele nume sonore ca Lady Gaga şi Kim Kardashian. Will Smith a transmis în direct cum flăcările pârlojeau tot la 17 km de casa lui.

Pagube de peste 1,4 miliarde de dolari, 300.000 de sinistraţi şi 25 de morţi! Cam ăsta era ieri bilanţul sumbru al incendiilor de vegetaţie din nordul Californiei, după ce autorităţile au descoperit alte 14 cadavre sub ruine, după ce iniţial recuperaseră 9 cadavre. Din cauza pericolului, şeriful Kory L. Honea a dispus evacuarea de urgenţă pe o suprafaţă uriaşă. Platoul de filmare al emisiunii „Burlacul” a fost ars pe jumătate.

Lady Gaga (32 de ani), Caitlyn Jenner (69 de ani, fost Bruce Jenner până să îşi schimbe sexul), Khloe (34 de ani), Kourtney (39 de ani) şi Kim Kardashian (38 de ani), Kylie (21 de ani) şi Kendall Jenner (23 de ani), Guillermo del Toro (54 de ani) şi Orlando Bloom (41 de ani) au primit ordin de evacuare pentru că proprietăţile lor din Malibu se aflau în calea năpastei. Fotomodelele internaţionale Gigi (23 de ani) şi Bella Hadid (22 de ani) au văzut cu lacrimi în ochi la ştiri cum casa copilăriei lor e mistuită de flăcări.

Pagube estimate la 1,4 miliarde de dolari

Will Smith (50 de ani) a transmis în direct de pe terasa casei lui din Malibu cum flăcările se apropiau ameninţător şi puncta că „locuinţa fiicei lui Willow (18 ani) este la doi paşi de dezastru”. În cursul zilei de ieri, inclusiv Smith şi-a părăsit casa pentru că vântul se înteţise în zona Santa Ana şi a amplificat puterea incendiului. Sâmbătă, pompierii luptau cu dezastrul în nu mai puţin de trei focare din nordul Californiei. Ieri, autorităţile au confirmat că 110 persoane sunt date dispărute după ce rudele nu au reuşit să le contacteze.

 

Tori Spelling, mutată  la Jennie Garth 

Donna din Beverly Hills s-a mutat la Kelly! Tori Spelling (45 de ani) şi-a luat familia din zona Woosley şi au plecat să stea în casa lui Jennie Garth (46 de ani). Tori, soţul ei Dean McDermott şi cei cinci copii ai lor au fost evacuaţi încă de vineri. Sâmbătă, Jennie a postat o fotografie cu Donna şi bebeluşul acesteia lângă piscină, punctând că sunt prietene de la finele anilor ’90.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1