Jerry Seinfeld a făcut spectacol cu glume la majoratul fiicei lui Sascha

jerry_seinfeld_sascha.jpg

jerry seinfeld la majoratul fiicei lui Sascha
Jerry Seinfeld, de 64 de ani, apurtat ochelari de tocilar la majoratul Saschei
foto Instagram
Citeste tot despre: 

Legendarul actor de comedie Jerry Seinfeld, acum în vârstă de 64 de ani, este cel mai fericit tătic. Fiica lui Sascha a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani, iar miercuri tatăl ei a postat o fotografie pe Instagram în care se mândrea cu cel mai mare copil al său. Şi pentru că toţi prietenii şi colegii Saschei lau bombardat pe Seinfeld cu rugăminţi, actorul a făîcut spectacol cu glume la majorat şi toţi au râs ţinându-se cu mâinile de burtă.

Jerry Seinfel, în vârstă de 64 de ani, a făcut spectacol de bancuri şi glume la petrecerea de 18 ani organizată în cinstea fiicei lui Sascha. Cheful a fost organizat la vila din Los Angeles a familiei, pentru că în New York vremea nu le permitea să stea în aer liber. Dacă la 12 septembrie întreg clanul Seinfeld a sărbătorit ziua de naştere a soţiei lui Jerry, Jessica (de 47 de ani), la New York, recent ei s-au întors în însorita Californie pentru a se bucura de temperaturi estivale. Actorul şi-a pus o pereche de ochelari Transitions, care sunt specifici tocilarilor americani, spre a stârni amuzamentul invitaţilor.

Soţia lui Jerry Seinfeld s-a ocupat de organizarea majoratului

Jerry Seinfeld s-a căsătorit cu scriitoarea Jessica în anul 1999. Cei doi au adus pe lume trei copii, pe Sascha, care are 18 ani şi pe Julian Kal, de 15 ani şi Shepherd Kellen, de 13 ani. Cea care a făcut prima glumă legată de ochelarii pe care Jerry i-a purtat la majoratul fiicei lui a fost Jessica Seinfeld, de 47 de ani. „Un bărbat cu ochelari de tocilari alături de fiica lui de 18 ani”, a scris soţia actorului pe Instagram.

Citeşte şi:

Jerry Seinfeld a făcut într-un an 36 de milioane de dolari

Veşti crunte! Jerry Seinfeld are gânduri sinucigaşe! Află cum a ajuns în această situaţie!

Jerry Seinfeld are o avere estimată la peste 860 de milioane $

Jerry Seinfeld s-a născut în Brooklyn, New York, la 29 aprilie 1954. Şi-a început cariera susţinând spectacole de stand-un comedy prin baruri la scurt timp după ce a absolvit Colegiul SUNNY Oswego din Queens. Din 1976 şi până în prezent Jerry Seinfeld a făcut glume pe seama culturii americane, problemelor sociale, stil de viaţă şi comportamente sociale. Umorul lui a fost catalogat de multe ori ca jignitor, sarcastic, burlesc şi demn de satiră. De-a lungul carierei a strâns o avere de 860 de milioane de dolari, fiind de doi ani încoace în toul celor mai bogaţi actori din întreaga lume.

Povestea serialului „Seinfeld”

Jerry Seinfeld a creat conceptul serialului cu titlul “Cronicile lui Seifeld” în 1988, împreună cu Larry David, pentru postul de televiziune NBC. Serialul a fost redenumit “Seinfeld” pentru că lumea se gândea că ideea de “cronică” presupune un număr redus de episoade. Când a ajuns la al patrulea sezon, “Seinfeld” a fost declarat cel mai popular serial american. Episodul final al serialului a fost difuzat în 1998. Jerry Seinfeld i-a avut colegi la filmări pe Julia Louis-Dreyfus, pe Jason Alexander şi pe Michael Richards.

Loading...

Citește și