Veşti crunte! Jerry Seinfeld are gânduri sinucigaşe! Află cum a ajuns în această situaţie!

CLIIMA20110915_0076_1.jpg

Jerry Seinfeld (foto: Reuters)

Actorul de comedie Jerry Seinfeld a vorbit într-un recent interviu pentru presa occidentală despre viaţa personală şi a făcut câteva declaraţii de-a dreptul şocante.

Cunoscut în România în special pentru rolul pe care l-a jucat în serialul de succes, care-i poartă şi numele, Jerry Seinfeld vine cu o veste covărşitoare, cu referire la starea sa actuală.

Astfel, în ciuda faptului că se bucură de un enorm succes la nivel mondial şi că a strâns o avere de peste 800 de milioane de dolari, actorul susţine că ar putea să se sinucidă în orice moment şi că a ajuns la concluzia că nu mai are de ce să trăiască.

Cu toate acestea, în acelaş interviu, Seinfeld recunoaşte că singurul motiv pentru care nu-şi ia viaţa este că are copii pe care îi iubeşte şi cărora trebuie să le stea alături.


"Dacă nu ar fi existat copiii mei, viaţa mea nu ar mai avea niciun sens. Aş putea să mă sinucid. Acum sunt alte lucruri pentru care să trăieşti" a spus Jerry Seinfeld, potrivit National Enquirer, citat de celebdirtylaundry.com.

Presa străină susţine că astfel de tendinţe depresive apar deseori în cazul oamenilor care se bucura de un succes enorm pe parcursul vieţii şi obţin tot ce îşi doresc, la un moment dat, ca ulterior să ajungă să se simtă inutili.


Loading...