Jennifer Lopez se face patroană de club de baseball. Vrea să dea două miliarde pentru a avea propria echipă

jennifer_lopez_alex_rodriguez_deschidere.jpg

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sunt interesați să cumpere clubul New York Mets
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sunt interesați să cumpere clubul New York Mets
foto: Gettyimages

Jennifer Lopez, de 50 de ani, știe să facă bani și în afara scenei. Cântăreața care are o avere de 400 de milioane de dolari, a fost surprinsă în urmă cu două zile îmbarcându-se într-un avion privat, pe aeroportul din Miami. Ea a declarat că pleacă împreună cu Alex Rodriguez (44 de ani), gemenii Max și Emme (12 ani) și fiicele logodnicului ei într-o vacanță în Caraibe. Însă lucrurile nu au stat deloc așa...

Jennifer Lopez este o femeie de afaceri de succes. Diva latino, în vârstă de 50 de ani, a făcut carieră în muzică, în actorie și acum vrea să dea lovitura și pe plan sportiv. Ea s-a lăsat convinsă de logodnicul ei, fostul baseballist Alex Rodriguez, 44 de ani, care a jucat pentru New York Yankees să cumpere un club sportiv. Numai că prețul clubului New York Mets este de două miliarde de dolari. J.Lo are o avere de 400 de milioane de dolari și Alex are în conturi 350 de milioane de dolari. Însă amândoi sunt conștienți că două miliarde nu este o sumă imposibil de obținut dacă ai cunoștințele necesare.

Cum face rost Jennifer Lopez de 2 miliarde $?

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat public că nu mai e interesată de oferta făcută de actuala conducere a clubului Mets, Jennifer Lopez revine la masa negocierilor. De data aceasta, a venit cu A-Rod și cu un amic din conducerea băncii JP Morgan Chase. Rodriguez și-a anunțat intenția de a investi în baseball după ce Steve Cohen, unul dintre acționarii minoritari ai clubului a declarat că vrea să achiziționeze pachetul majoritar. Însă asta nu e singura negociere în care sunt implicați. JLo și A-Rod sunt în tratative și cu patronul clubului New England Patriots, Robert Kraft. Negocierile au fost blocate din cauza epidemiei de COVID-19, dar au putut fi reluate odată cu măsurile de relaxare luate de autorități.

jennifer_lopez_alex_rodriguez.jpg

Jennifer a investit până în prezent în imobiliare, în companii start-up și are o firmă de evenimente cu mama ei
Jennifer a investit până în prezent în imobiliare, în companii start-up și are o firmă de evenimente cu mama ei
foto: Gettyimages

Citește și:

Secretele concertului de 10 milioane de dolari al lui Jennifer Lopez

FOTO Jennifer Lopez, "striptease" în faţa fostei soţii a logodnicului, la ziua de naştere a fiicei milionarului

În ce domenii a mai investit J.Lo?

Crescută doar de mama ei, într-o casă sărăcăcioasă din Brooklyn, J.Lo a învățat de mică valoarea banilor. Așa că a cumpărat în ultimii zece ani peste 12 proprietăți imobiliare în New York, Florida și California și le-a vândut la prețuri avantajoase. Pe lângă afacerile imobiliare, ea a investit în diferite companii start-up și primește dividente. Împreună cu mama ei are o companie de organizat evenimente și deține o sală de fitness în Los Angeles.

Loading...

Citește și

  • Jennifer Lopez a intrat în noul an cu microfonul în mână, pe scena din Times Square, New York, şi cu celebrul ei fund parcă mai mic decât eram obişnuiţi. Este posibil să fi fost însă doar un efect vizual al costumului cu diamante purtat la spectacol.

  • Jennifer ştie că a fi în formă în meseria pe care o are este foarte important. În consecinţă, este conştientă că exerciţiile la sală sunt necesare, însă rolul de mămică nu prea îi permite acest lucru, scrie Showbizspy.