Secretele concertului de 10 milioane de dolari al lui Jennifer Lopez

24-foto1-5col-160.jpg

Show-ul lui Jennifer Lopez a durat doar 6 minute
Citeste tot despre: 

A avut nevoie de 130 de dansatori, 143 de perechi de pantofi şi de 213 costumaţii pentru spectacolul de la Super Bowl! Jennifer Lopez a avut 25 de antrenori şi a muncit 50 de ore la coregrafia pentru un show de 6 minute.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (50 de ani) a depus un efort extraordinar, pentru care nu a fost plătită. Asta, deşi finala sezonului în fotbalul american, numită Super Bowl, este evenimentul sportiv al anului, în SUA, şi a avut un buget de 10 milioane $, asigurat de Liga Naţională de Fotbal.

24-star-foto3-85-60.jpg

Diva a fost însoţită pe scenă de fiica ei, Emme, în vârstă de 11 ani

Toţi dansatorii, sunetiştii şi alţi lucrători care au asigurat festivităţile artistice au fost plătiţi. Însă artistele care au cântat în pauza meciului, Jennifer Lopez şi Shakira (43 de ani), care are averea de 300 de milioane de dolari, nu au primit bani. JLo, care are o avere de 400 milioane $, a trebuit să-şi plătească singură costumaţiile marca Versace, foarte scumpe.

24-star-foto4-85-60.jpg

Jennifer a făcut acrobaţii în timpul show-lui

“I-am făcut 213 ţinute şi 143 de perechi de pantofi, numai pentru cele şase minute de show ale ei, în timp ce pentru întreg turneul său i-am creat 140 de costumaţii, pentru câte două ore de show. 25 de oameni, dintre care 16 sunt croitori care vorbesc spaniola, italiana şi engleza, au muncit peste 50 de ore ca să-i facă toaletele pentru Super Bowl. Cei de la Casa Versace au fost încântaţi să lucreze cu noi.

24-star-foto2-85-60.jpg

JLo şi Shakira şi-au crescut cotele artistice pentru că au cântat la acest eveniment

Ei fac ţinutele de scenă de cea mai înaltă clasă”, a dezvăluit stilistul Rob Zangardi. El şi colega sa, Mariel Haen, au început pregătirile pentru acest show în septembrie. Cea mai mare provocare a fost faptul că JLo a trebuit să nu părăsească nici o clipă scena în timpul show-ului său. De aceea, costumele au trebuit să fie simple, ca să poată fi schimbate extrem de repede. În timpul repetiţiilor, acestea s-au mai stricat şi a trebuit să fie reparate, fiindcă prestaţia divei este plină de energie. “A trebuit să reparăm şi să spălăm ţinutele lui JLo şi ale dansatorilor, să le înlocuim cristalele, în fiecare noapte”, a povestit Zangardi.

 

Jennifer Lopez şi Shakira au făcut show-uri de zile mari, deşi nu au fost plătite. Ele sunt mulţumite că în urma evenimentului
le-au crescut cotele artistice cu 335%. Super Bowl e marea finală a Ligii Profesioniste de Fotbal, cel mai urmărit program de televiziune din SUA, şi este ca o sărbătoare naţională. Drepturile de televizare ale Super Bowl sunt deţinute în fiecare an de o singură televiziune importantă, în prezent NBC. Difuzarea anuală a Super Bowl este faimoasă, fiindcă publicitatea este cea mai scumpă pe parcursul evenimentului sportiv al anului. Vedetele care cântă în deschiderea şi în timpul ceremoniilor din pauza meciului îşi văd crescute extraordinar cotele artistice şi viitoarele câştiguri. De aceea, este o onoare pentru acestea să fie invitate. Super Bowl s-a jucat pentru prima oară în ziua de 15 ianuarie 1967.

Loading...
 
 

Citește și

  • shakira jlo

    Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show de zile mari în pauza finalei Super Bowl. Cântăreţele de origine latino-americană au oferit, duminică seară, în pauza finalei Super Bowl, un recital care a impresionat prin energie. În doar 15 minute, artistele au interpretat nu mai puţin de 20 de piese celebre.

  • Jennifer Lopez se întrece pe sine atunci când vine vorba de show! Fie că este vorba despre aparițiile sale pe scenă, despre rolurile din filme sau despre clipurile propriilor piese, J Lo știe întotdeauna cum să își țină publicul „în priză” și nu se teme deloc de prefixul vârstei sale care începe cu cifra 5. Iată în ce ipostaze incendiare a apărut în noul film în care joacă!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1