Irina Shayk vrea să îl dea uitării pe Bradley Cooper! Ce planuri îndrăzneţe are îngeraşul Victoria’s Secret

bradley-cooper-irina-shayk.jpg

bradley cooper si lady gaga
Bradley Cooper şi Irina s-au despărţit după patru ani de relaţie
Foto:GettyImages

Începutul verii nu a fost cel mai bun pentru fotomodelul de origine rusă Irina Shayk întrucât s-a văzut nevoită să confirme oficial faptul că ea şi Bradley Cooper şi-au spus adio. Ştirea a ţinut prima pagina a revistelor glossy de peste Ocean, iar mulţi dintre fanii lui Lady Gaga au fost de părere că flacăra care s-a înfiripat între artistă şi Bradley pe platoul de filmare a peliculei “A Star is Born” a fost adevăratul motiv pentru care Irina a decis să îl părăsească pe actor. Iată că Irina nu acordă prea multă atenţie speculaţiilor şi şi-a întocmit un plan bine pus la punct prin care să îl poată uita pe cel care a dezamăgit-o profund.

Irina Shayk, fotomodel al casei de modă Victoria's Secret, în vârstă de 33 de ani s-a despărţit de actorul american Bradley Cooper (44) după patru ani de relaţie, timp în care au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Lea De Seine.

irina-shayk

irina shayk
Irina Shayk se bucură de libertate după despărşirea de Bradley Cooper
Foto:Instagram Irina Shayk

Zvonuri despre o eventuală despărţise apăruseră încă de la începutul acestui an, odată cu lansarea peliculei "A star is born", regizată de Cooper. Actorul a fost regizorul filmului care spune povestea unui cântăreţ de muzică country, căzut în patima alcoolului. El se îndrăgosteşte de o tânără care aspira să ajungă pe marile scene ale lumii şi care, cu susţinerea muzicianului urmărit de demonii lăuntrici reuşeşte să ajungă acolo unde a visat întotdeauna. DIn păcate, el nu va mai fi acolo să o vadă îndeplinindu-şi această dorinţă întrucât decide că problemele sale emoţionale sunt prea mari pentru a fi surmontate. Aşadar alege calea sinuciderii.

bradley-cooper-lady-gaga

bradley cooper si lady gaga
Bradley Cooper şi Lady Gaga sunt actorii principali ai peliculei "A star is born"
Foto:Profimedia

Bradley Cooper şi Lady Gaga, mai mult decât colegi de platou?

Presa de peste Ocean a speculat faptul că între Bradley Cooper şi colega sa de platou, Lady Gaga s-ar fi creat mai mult decât o simplă prietenie. Chimia dintre ei nu putea fi negată, Bradley şi Gaga oferind o interpretare de excepţie a melodiei "Shallow", în timpul premiilor Oscar 2019.

Irina Shayk nu pierde timpul regretând lucrurile pe care nu le poate schimba şi a întocmit un plan care să o ajute să uite perioada dificilă prin care trece. Diva a decis să acorde mai multă atenţie muncii, aşadar nu refuză nicio colaborare cu casele de modă celebre. În plus, ea dedică o parte preţioasă din timpul său fiicei pe care o are alături de Bradley Cooper, fiind surprinsă adesea de fotoreporteri la plimbare cu micuţa Lea de Seine.

irina-shayk-si-fiica-sa

irina shayk si fiica sa
Irina Shayk alături de fiica sa
Foto:GettyImages

Fotomodelul de origine rusă doreşte să îl întânească pe prinţul pe cal alb,însă nu se gândeşte acum la acest aspect, întrucât viaţa amoroasă nu este prioritară. “Sunt de părere că o femeie trebuie să fie liberă să muncească, să fie mamă şi să fie ea însăşi. Este foarte important să fii tu însuţi şi să fii în stare să gestionezi totul aşa cum se poate mai bine. Femeile sunt puternice, sunt capabile să muncească pe rupte, să gătească şi să crească copii. Nimic nu reprezintă o provocare prea mare, cred cu tărie că dacă iubeşti ceva îţi vei găsi timp pentru acel lucru”, a dezvăluit Irina, potrivit mirror.co.uk.

Bradley Cooper, un veritabil crai de la Hollywood

Bradley Cooper este un bărbat carismatic care întotdeauna s-a bucurat de zâmbetele prietenoase ale colegelor de platou. Iată ce actriţe au fost vrăjite, de-a lungul timpului de actorul american.

În luna decembrie a anului 2005, Bradley Cooper a întâlnit-o pe actriţa Jennifer Esposito cu care s-a logodit în luna octombrie. Nunta a avut lco în decembrie 2006, însă iubirea dintre ei nu a trecut testul timpului. Câteva luni mai târziu, în mai 2007, cei doi au divorţat.

După mariajul nereuşit Bradley şi-a găsit liniştea în braţele actriţei Cameron Diaz, însă nici povestea lor nu a fost una cu final fericit. Între 2007 şi 2008 au format un cuplu, apoi au hotărât să se despartă în termeni amicali.

Între anii 2008 şi 2009 actorul a petrecut clipe frumoase şi şi-a exprimat afecţiunea faţă de directoarea de casting Isabella Brewster.

În perioada 2009-2011 Renee Zelleweger s-a bucurat de atenţia actorului. Anul 2011 a fost unul încărcat pentru Bradley Cooper,căci doamnele care i-au trecut pragul casei nu au fost deloc puţine. Potrivit zvonurilor, Olivia Wilde, Jennifer Lopez, Melanie Laurent şi Zoe Saldana se numără printre cele care au petrecut clipe intime alături de acesta în cursul anului 2011.

olivia-wilde-si-bradley-cooper

olivia wilde si bradley cooper
Olivia Wilde şi Bradley Cooper au trăit o poveste intensă de iubire în urmă cu opt ani
Foto:Shutterstock

Între 2013 şi 2015 Suki Waterhouse a fost cea căreia actorul îi făcea declaraţii de iubire. După separarea de aceasta Bradley a întâlnit-o pe Irina Shayk, care la rândul său abia încheiase o relaţie cu Cristiano Ronaldo. La finalul anului 2015 cei dou au recunoscut că formează un cuplu, Irina a devenit mama unei fetiţe doi ani mai târziu, iar Bradley şi Lady Gaga par să se fi îndrăgostit pe platoul de filmare a peliculei “A star is born”, în anul 2019.

 

Citeşte şi

Irina Shayk, surprinsă alături de un bărbat misterios! L-a uitat deja pe Bradley Cooper?

Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. Ce trebuie să facă viitorul iubit

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1