Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. Ce trebuie să facă viitorul iubit

bradley-cooper-si-irina-shayk-la-un-pas-de-despartire.jpg

Irina Shayk a dezvăluit cum poate cineva să o cucerească
Foto: Getty

Irina Shayk a vorbit despre despărțirea de Bradley Cooper, dar și cum ar putea fi cucerită de un pretendent. Modelul a dezvăluit ce trebuie să facă un bărbat pentru a o putea cuceri pe fosta iubită a celebrului actor. Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani, însă au hotărât să pună punct relației din motive necunoscute de presă.

Irina Shayk a decis să pună capat poveştii de dragoste pe care a trăit-o alături de Bradley Cooper. Top-modelul s-a mutat din casa iubitului ei împreună cu fiica lor, în vârstă de doi ani. Informaţia privind despărţirea acestora a fost oferită de către o sursă pentru publicaţie britanică The Sun. Potrivit sursei, atmosfera din cuplu era una tensionată de o bună perioadă de timp, lucru care a determinat-o pe Irina să se mute din apartamentul pe care îl deţinea.

“Toți o privesc diferit. Dacă încă cred în căsătorie? Da, bineînțeles. Nu sunt genul de persoană care să fie împotriva căsătoriei. De fiecare dată când cineva îmi trimite flori, eu mă gândesc: ’Trimite-mi o plantă de roșie mai bine’. Nimeni nu mai trimite scrisori în ziua de azi. Cred cu sinceritate că dacă vrei să inviți pe cineva la cină, nu trebuie să-i trimiți un mesaj pe telefon sau pe contul de Instagram. Mai bine iei telefonul, suni și spui: ‘Hai să mergem la cină”, a declarat fotomodelul, potrivit stirileprotv.ro.

Irina Shayk a explicat că din punctul de vedere al ei, femeile sunt persoanele care știu să facă orice, și alături de această declarație, ea a povestit și cum a arătat copilăria și tinerețea ei.

“Femeile sunt cele care știu să facă de toate. Femeile cresc copiii, femeile merg la serviciu, iar când se întorc acasă, pot să gătească, să facă curat și să facă și muncile grele. Nu aveam mulți bărbați prin jur. Trebuia să înveți să bați un cui în perete, cum să atârni perdelele. Știu totul despre cum trebuie să plantezi cartofi sau castraveți, pentru că în Rusia așa supraviețuim iernilor grele”, a mai povestit fotomodelul de origine rusă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1