Irina Shayk, bombă sexy pe podiumul din Italia. A defilat aproape goală

irina-shayk-verona-defilare.jpg

irina shayk show intimissimi verona
Irina Shayk a fost vedeta prezentării Intimissimi, celebrul brand de lenjerie intimă
foto: Hepta

Irina Shayk i-a lăsat mască pe norocoşii care au participat la prezentarea celei mai noi colecţii Intimissimi în Verona, Italia. Rusoaica de 32 de ani a defilat într-un body transparent lăsându-şi la vedere părţile intime.

Aproape goală! Aşa a păşit Irina Shayk pe catwalkul din Verona. Rusoaica le-a oferit celor prezenţi în sală o privelişte de vis. Fotomodelul a purtat un body din plasă, negru, prin care i s-au văzut perfect sânii şi nu numai. Capa din voal, pe care a purtat-o pe umeri, a reuşit să-i acopere doar o mică parte din posterior.

irina-shayk-verona-defilare.jpg

irina shayk show intimissimi verona
Irina Shayk şi-a etalat trupul fără cusur
captură Youtube

 

Irina Shayk a făcut o avere din modelling, iar brandurile celebre de lenjerie intimă o curtează intens datorită formelor perfecte. Cu aceste forme a reuşit să-l cucerească şi pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Irina şi Bradley Cooper (43 de ani) sunt împreună din 2015, iar anul trecut topmodelul l-a făcut tătic.

Cei doi au o fetiţă, Lea, în vârstă de un an şi patru luni. Actorul este topit după fetiţă, iar atunci când nu filmează îşi dedică tot timpul familiei. Bradley a cerut-o de nevastă pe Irina, iar apropiaţii aşteaptă cu nerăbdare nunta.

Vezi aici momentul în care Irina a defilat aproape goală

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1