Au fost cuplul serii! Bradley Cooper şi Irina Shayk, de mână la Met Gala

hepta_3568670.jpg

irina shayk bradley cooper
Bradley a sorbit-o din priviri pe logodnica lui
foto: Hepta

Irina Shayk (32 de ani) a furat privirile tuturor la fiecare apariţie pe covorul roşu de la Met Gala. Anul acesta, fotomodelul a arătat ca o zeiţă de aur şi l-a avut alături pe Bradley Cooper (43 de ani).

A fost o premieră la Met Gala şi asta pentru că topmodelul şi actorul formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood.

rina_bradley.jpg


Irina și Bradley se vor căsători
foto: Getty Images
 

Apariţiilor lor pot fi numărate pe degetele de la o singură mână, aşa că nu-i de mirare că a fost ploaie de bliţuri atunci când cei doi au apărut la Muzeul Metropolitan din New York.

hepta_3569277.jpg

met gala bradley cooper
Bradley şi Irina sunt împreună de aproape trei ani
foto: Hepta

 

Bradley a fost extrem de elegant într-un costum Tom Ford, iar Irina a acaparat toate privirile cu ţinuta ei. Superba rusoaică a purtat o rochie aurie, tip sirenă, cu trenă şi o crăpătură, care îi lăsa la vedere picioarele tonifiate şi sexy. La fel de sexy a fost şi decolteul afişat de brunetă. Cu aşa frumuseţe la braţ, nu-i de mirare că Bradley a rezistat eroic în faţa sutelor de fotografi, care i-au pozat minute în şir.

hepta_3569361.jpg

met gala bradley cooper
Irina a avut un decolteu super sexy
foto: Hepta

 

Bradley şi Irina se iubesc de aproape trei ani, iar în aprilie 2017 au devenit părinţii unei fetiţe. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi zilele trecute, în timp ce se jucau cu micuţa Lea într-un parc din New York.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și