Imagini șocante cu Emilia Clarke după ce a suferit două anevrisme cerebrale! Actrița din Game of Thrones și-a povestit drama

emilia-clarke-spital.jpg

Emilia Clarke pe patul de spital
Emilia Clarke a suferit două anevrisme cerebrale în urmă cu mai mulți ani
Foto: Arhiva personală

Emilia Clarke (32 de ani) a dezvăluit luna trecută că a suferit două anevrisme cerebrale, de care nu a știut nimeni. Recent, actrița care o interpretează pe Daenerys Targaryen în serialul HBO „Game of Thrones” s-a hotărât să facă publice mai multe imagini cu ea din spital.

Fotografiile sunt din 2011, după ce Emilia Clarke a suferit primul anevrism cerebral. De atunci, actrița a suferit două operații la creier. Aceasta s-a confruntat cu gravele probleme de sănătate pe când avea doar 24 de ani, după ce a terminat filmările la primul sezon al serialului de succes „Game of Thrones”.

Emilia Clarke a suferit două anevrisme cerebrale

emilia-clarke-in-spital.jpg

Emilia Clarke pe patul de spital
Emilia Clarke a fost operată pe creier
Foto: Arhiva personală

 

Emilia Clarke a suferit primul anevrism pe 11 februarie 2011. Actrița a acuzat dureri severe, în timp ce se antrena într-o sală de sport. A leșinat și a ajus în stare de inconștiență la spital, fiind internată de urgență.

„Diagnosticul a fost rapid: o hemoragie subarahnoidă, un tip fatal de accident vascular cerebral ... aveam 24 de ani”, a scris actrița în publicația The New Yorker. După operație, Emilia Clarke a avut dureri îngrozitoare și a suferit de afazie, o tulburare de vorbire.

„Numele meu complet este Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke. Dar nu am reuşit să mi-l amintesc. În schimb, din gură îmi ieşeau cuvinte fără cap şi fără coadă", a precizat actriţa. "Am vrut să pun capăt. Am cerut echipei medicale să mă lase să mor. Munca mea, visul meu despre cum ar trebui să fie viaţa mea, se învârte în jurul cuvintelor şi comunicării. Fără ele, eu eram cu adevărat pierdută!", a povestit Emilia Clarke în New Yorker. Actrița a reușit să vorbească normal după câteva zile grele, dar în spital a stat internată o lună. Imediat după externare, ea s-a întors pe platourile de filmare ale show-ului „Game of Thrones”. 

Prima operație pe creier a Emiliei Clarke a eșuat

emilia-clarke-spital-internata.jpg

Emilia Clarke pe patul de spital
Actrița a stat internată în spital o lună
Foto: Arhiva personală

 

Emilia Clarke a mărturisit că aceasta a fost cea mai grea perioadă din viață ei. A fost nevoită să ia morfină pentru a suporta durerile asurzitoare. 

„După prima zi de filmare, abia m-am putut întoarce la hotel înainte de a cădea pe stradă efectiv de la epuizare. Sezonul 2 a fost cel mai rău pentru mine (...) Ca să fiu foarte sinceră, m-am gândit în fiecare minut că voi muri. Mai ales că, în timpul primei operaţii, medicii mi-au detectat şi un alt 'anevrism mic' care necesita o monitorizare regulată”, a mai spus actrița. 

Problemele nu s-au terminat aici pentru Emilia Clarke. În 2013, aceasta a făcut un scanner cerebral, iar medicii au constatat cu stupoare că anevrismul s-a dublat și că trebuia operat. 

Din păcate, prima intervenție chirurgicală a eșuat, iar actrița a fost nevoită să facă o a doua operație de urgență, pentru a-i fi oprită hemoragie. Cu toate acestea, celebra „mamă a dragonilor” a reușit să își revină și de această dată, însă a așteptat opt ani să vorbească despre drama prin care a trecut. Emilia Clarke a donat sume substanțiale unei organizații caritabile pentru supraviețuitorii accidentelor cerebrale.

 

Citește și

 

Actor din Game of Thrones, probleme cu popularitatea: "Nici poștașul nu-mi mai vorbește"

Jon Snow s-a căsătorit! Imagini emoționante de la nunta de poveste

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1