Imaginea cu care Eva Longoria a topit inimile internauţilor

eva-longoria-gravida.jpg

eva longoria gravida cu baietelul santi
Eva Longoria a adus pe lume un băieţel în urmă cu o săptămână
foto: Instagram

A devenit deja o tradiţie ca orice vedetă cu cont de Instagram să posteze o imagine înduioşătoare după ce devine mămică. Este şi cazul Evei Longoria, care a urcat o fotografie pe contul de socializare cu picioruşele nou-născutului şi le-a topit inimile fanilor.

“Iubesc această fotografie, pentru că îmi va aminti mereu că, indiferent de cât te mare vei creşte, Santiago, vei rămâne mereu bebeluşul meu”, a scris Eva lângă fotografia în care apar picioruşele micuţului Santi, mâinile ei şi ale soţului Jose Baston. Totodată, Eva le-a mulţumit asistentelor medicale de la clinica în care a născut şi le-a numit “îngeri care îşi folosesc cunoştinţele şi experienţa pentru a le ajuta pe mămici să se simtă minunat”.

eva-longoria-copil.jpg

eva longoria copil santiago instagram
Imaginea care i-a emoţionat pe fani
foto: Instagram

 

Actriţa de 43 de ani a născut săptămâna trecută primul ei copil, un băieţel care a primit numele de Santiago Enrique. Eva l-a adus pe lume pe Santi la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, acolo unde tot mai multe celebrităţi aleg să nască.

Eva şi Jose Baston s-au căsătorit în 2016, iar ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico. Pentru Eva este primul copil, în timp afaceristul din Mexic mai are patru copii dintr-o căsnicie anterioară.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1