Eva Longoria s-a măritat după cinci luni de logodnă

eva_longoria_jose.jpg

eva longoria
Eva Longoria s-a măritat cu Jose Antonio Baston
Foto: arhivă personală

Eva Longoria (41 de ani), actrița din "Neveste Disperate", s-a măritat sâmbătă, 21 mai, cu alesul inimii ei, Jose Antonio Baston (47 de ani), după o logodnă de cinci luni. Ceremonia a avut loc la apusul soarelui, pe malul unui lac din Mexic.

Conform People, actrița și președintele Grupului Televisa și-au jurat credință veșnică în fața a 200 de invitați, la o reşedinţă privată ce oferă o privelişte care merită toţi banii. 

O sursă citată de publicația amintită a dat câteva detalii cu privire la desfășurarea nunții: "S-au căsătorit în faţa unui altar deasupra unei plase formată din multe luminiţe. "A fost foarte romantic. Eva a purtat părul desfăcut şi a zâmbit pe tot parcursul ceremoniei, iar mirele a fost îmbrăcat într-un costum gri." Longoria a purtat o rochie fără mâneci şi un voal lung.

De la petrecere nu au lipsit celebrităţile care le sunt prieteni celor doi, printre care Ricky Martin, Penelope Cruz, David şi Victoria Beckham.

Actriţa a mai fost măritată de două ori

Jose Antonio Baston a cerut-o în căsătorie pe Eva în luna decembrie a anului trecut, în timpul unei vacanțe în Dubai. Frumoasa brunetă nu e la primul mariaj, căci a mai fost nevasta unui actor, Tyler Christopher, din 2002 până în 2004, dar și a starului NBA, Tony Parker, din 2007 până în 2011.

 

EN EXCLUSIVA estamos en la boda de #EvaLongoria y #PepeBaston veras todos los detalles este lunes 4pm/3c por Telemundo

O fotografie postată de Al Rojo Vivo (@alrojovivo) pe

Loading...

Citește și

  • iubitul evei longoria

    Iubitul Evei Longoria (40 de ani) a început să apară din ce în ce mai mult în presa din afară. Frumoasa actriță nu îl ține ascuns pe Jose Antonio Baston (47 de ani), cu care se afișează la tot felul de evenimente. Nici pe internet fanii Evei nu scapă de iubitul ei. Această public tot timpul poze cu ei doi pe profilul personal de pe o rețea socială.

  • eva longoria

    A devenit celebră cu rolul din “Tânăr şi neliniştit”, a interpretat-o pe Gabrielle Sollis în “Neveste disperate” şi acum a revenit din nou în atenţia fanilor cu o nouă poveste de telenovelă. La 41 de ani, Eva Longoria este una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele.

  • Nu este o noutate faptul că Eva Longoria este ambasadoarea brand-ului L'Oreal Paris. Actriţa din "Neveste Disperate" are o lungă colaborare cu compania franceză, iar acest lucru îi permite să participe la toate evenimentele mondene destinate brand-ului.

  • eva longoria inel de logodna

    Mare fericire pentru seducătoarea actriţă de 40 de ani, care a anunţat oficial logodna cu frumosul ei iubit, Jose Antonio Baston.